Collecties,Inspiratie

De trend voor heren deze lente? Alexander gaat voor elegant lichtbruin!

De afgelopen weken zijn we van Parijs afgereisd naar München om te eindigen in Amsterdam. We ontmoetten Melvin & Hamilton-fans, zowel klanten als bloggers. Zij vertelden ons over hun schoenen- en kledingstijl voor deze lente. In München verwelkomt Alexander ons dichtbij de universiteit. Hij vertelt ons waarom hij zo dol is op deze derbies voor de lente.

Onze ontmoeting met Alexander

In een rustiek café in München met typische traditionele elementen ontmoeten we Alexander. Hij praat honderduit over zijn passie voor mooie schoenen. Omdat hij als advocaat werkt, heeft hij een flinke collectie zakelijke schoenen en veel daarvan zijn van Melvin & Hamilton. Hij trekt onmiddellijk zijn nieuwe paar aan en daarna besluiten we een wandeling te maken. Historische panden en moderne architectuur wisselen elkaar af. In de buurt waar wij ons bevinden vind je de universiteit, maar ook de Pinakothek: een indrukwekkend museum voor moderne kunst.

Zacht bruin – lentekleur

Alexander houdt van stijlvolle schoenen zoals oxfordmodellen en derbies, die hij zowel zakelijk als privé kan dragen. Bij het uitkiezen van een paar schoenen, is hij altijd op zoek naar een model met nét dat beetje extra. Een schoen die niet mainstream is. En met die reden koos hij voor onze derby Ethan 10 in zachte bruine tonen.

Deze schoenen zijn simpel, maar toch heel elegant en doen het goed bij een zakelijke uitstraling. Het lichtbruin geeft deze schoen een luxueuze kleur. Kleine details zoals de rode zool die je aan de binnenkant al omhoog ziet komen geven dit model een speciale twist. Een detail dat Alexander wist te overtuigen. Met deze kleur ben je helemaal in stijl dit seizoen. Zowel in Parijs, München als in Amsterdam.

Bedankt Alexander, voor deze ochtend die je speciaal voor ons wist vrij te maken. Veel succes ook met jouw nieuwe boek “Garantiert nicht strafbar”, dat in Duitsland sinds 1 maart te koop is!

 

Ethan braun