Collecties,Inspiratie

Black is beautiful – Klassiek zwart met Nelly

De afgelopen weken zijn we van Parijs afgereisd naar München om te eindigen in Amsterdam. We ontmoetten Melvin & Hamilton-fans, zowel klanten als bloggers. Zij vertelden ons over hun schoenen- en kledingstijl voor deze lente. Deze keer ontmoeten we Nelly, een trouwe fan van ons merk, die Melvin & Hamilton al meerdere jaren op de voet volgt. De stijlvolle en moderne hotellobby pal naast de Sendlinger Toren gaat goed samen met haar stijl, die een beetje edgy is.

De ontmoeting met Nelly

Relaxte muziek en lounge-meubels in warme aardse tonen gecombineerd met fris turquoise: dit is de setting waarin we Nelly ontmoeten. Nelly gaat geheel in het zwart gekleed. Ze vertelt dat ze studeert aan de universiteit van München. En terwijl ze in de detailhandel werkte, leerde ze ons merk kennen en werd ze verliefd op één speciaal model: onze all-time favoriet: Susan!

Nelly rockt de lente in het zwart

Nelly heeft al meerdere Susan-paren in haar bezit. Deze lente koos ze weer voor haar favoriet en ze blijft ze stijlvast. Ze koos voor Susan 37, een rock-chic versie met studs en geperforeerd, zwart leer.“Black is beautiful”, dat zwart mooi is, dat weet Nelly wel. Haar nieuwe Chelsealaarsjes zijn zo zwart als de nacht en met die trendy studs rondom het elastiek is ze helemaal overtuigd: deze schoenen zijn perfect voor een gezellige avond met vrienden!

Nelly leidt ons rond door München: we ontdekken met haar de kleine winkeltjes rondom de Sendlinger toren. De zon schijnt… net als onze blije klant!

Bedankt, Nelly, voor deze leuke ontmoeting in München! Je enthousiasme was aanstekelijk en we hebben genoten van je brede lach. We wensen Nelly een stralende toekomst en veel plezier binnenkort op haar trouwdag.

Susan Schwarz