Inspiratie

De bloggers hebben hun favoriete modellen gekozen, en jij?

Het eeuwige dilemma: Het is altijd lastig om te beslissen welke nieuwe schoenen je zult aanschaffen. En met het grote aanbod lente/zomercollectie bij Melvin & Hamilton van dit jaar wordt deze zaak nog gecompliceerder.

Om je te helpen de juiste beslissing te maken hebben 3 bloggers hun favoriete paar uit de huidige collectie gekozen. Dit zijn de lievelings modellen van Jennifer, Elodie en Isabeau, kleurrijk, excentriek en elegant. Deze 3 dames hebben verschillende stylen gekozen die jou zullen inspireren bij het kiezen van jouw nieuwe modellen!

Untitled design (9)

PEPPER & GOLD

Laten we beginnen met Jennifer, de Duitse schrijver van het blog “Pepper & Gold“. Ze houdt van handtassen, schoenen en alles wat wielen heeft. Jenni d’r blog gaat over lifestyle en fashion voor dames maar ook voor heren. Dit doet ze samen met haar vriend Dirk.

IMG_1787-1

Pepper & Gold is gewijd aan mode, reizen en schoonheid, het echtpaar spreekt over alle nieuwe trends en probeert verschillende producten voor hun followers. In het laatste artikel onthult Jenni haar Melvin & Hamilton favorieten:

Van links naar rechts:

  • Amy 16 in de sale voor 95,94€
  • Bea 1 in de sale voor 95,94€
  • Bea 4 in de sale voor 111,93€
  • Joolie 2 in de sale voor 101,94€

ELODIE IN PARIS

Elodie begon haar blog “Elodie in Parijs” in 2011 tijdens haar studie op de modeschool in Parijs. Haar blog was als een showcase voor haar studie. Haar style is chic met originele details. Geïnspireerd door de jaren twintig en door Audrey Hepburn, zij vertegenwoordigt perfect de Parisienne style.

a_B9O9871

Deze zomer heeft ze gekozen voor een gekleurde mix maar alsnog heel simpel:

Van links naar rechts:

BYISABEAU

Degenen die houden van een stoere en casual look zullen genieten van de blog Isabeau. Deze Nederlandse dame is een echte hipster! Door het mengen van verschillende stijlen creëert Isabeau originele looks. Ze combineert vaak de bohemian look met chique en gekleurde accessoires. Maar de ronde bril en de beroemde witte rubberen zool ontbreken nooit in haar looks!

DSC_0176_-1600x1063

Haar favorieten van Melvin & Hamilton komen perfect overeen met de casual, maar modieuze looks van deze Nederlandse fashionista. Ze koos voor originele modellen maar ook comfortabel om te combineren met chic en casual.

Van links naar rechts:

Dit zijn de favorieten van onze 3 bloggers.

Nu is het aan jou!