Inspiratie

Wat te dragen deze lente? Charlotte gaat voor zilver

Het is lente en daarom bezochten we Parijs, Amsterdam en zelfs München om onze Melvin & Hamilton ambassadeurs te ontmoeten. Bloggers, maar ook klanten die fans, maar vooral ook vrienden van ons merk zijn. We vroegen hen waarom ze zo dol zijn op onze schoenen en wat zij dit seizoen dolgraag willen dragen. In Parijs verwelkomt Charlotte ons met een brede glimlach in de Marais: haar favoriete buurt. Voor dit seizoen gaat haar voorkeur uit naar onze zilveren derbies!

Onze afspraak met Charlotte

We ontmoeten Charlotte, groot fan van Melvin & Hamilton, in een klein café dat ook dienst doet als boutique. Aangezien ze klein van stuk is en een kleine schoenmaat heeft, is het voor haar vaak moeilijk om de juiste modellen te vinden die mooi zijn, maar niet té meisjesachtig. Er is niet zoveel keus, dus besluit Charlotte online op zoek te gaan schoenen.. en toen kwam ze Melvin & Hamilton op het spoor. Breedlachend vertelt ze over Parijs en over haar passie voor mode. En laat die passie voor mode nou toevallig perfect samengaan met de Franse hoofdstad. Nee, ze wil nooit meer weg uit de lichtstad. En dat snappen wij natuurlijk helemaal!

Zilver, kleur van de lente

Charlotte kiest deze lente voor de meer klassieke stijlen, maar wil daarbij wel kleurrijk en modieus blijven. Ze viel als een blok voor onze derbies, Sally 12, met exotisch zilver leer en een uitdagende roze zool. Deze kleuren zetten haar outfit kracht bij en passen geweldig bij haar kleding, die blauw, zwart en wit is!

De schoenen zijn simpel en elegant, maar geven jouw outfits net dat beetje extra voor elke gelegenheid: draag jouw zilveren schoenen dus niet alleen ’s avonds, maar trek deze stoute schoenen ook eens overdag aan, of naar je werk! Zilver is de trend deze lente… niet alleen in Parijs, maar ook in Amsterdam. Bij Melvin & Hamilton hebben we meerdere zilveren schoenen in de nieuwe collectie. Shop dus nu onze zilveren derbies, laarzen, sandalen en loafers. Bedankt Charlotte, met je stralende lach en je gezellige gevoel voor humor! Het was ontzettend leuk om met jou over Parijs, mode en schoenen te kletsen!

Sally 12