News,Uncategorized

De keuze is gemaakt: Dit zijn de Sale bestsellers!

We zitten middenin de Winter Sale! Voor het geval je nog niet de kans hebt gehad om de geweldige deals te ontdekken: grijp dan nu je kans en bestel jouw nieuwe paar Melvin & Hamilton schoenen voor een speciale prijs. Derbies met speelse details, monks in stijlvolle kleuren of klassieke chelsea boots in diep zwart. In onze winter sale vind je handgemaakte lederen schoenen voor dames en heren en dat in álle stijlen. En daar zijn we trots op! We presenteren je de sale-favorieten van onze klanten – die dol zijn op onze unieke handgemaakte eren schoenen. En we zijn er zeker van dat jij ook van ze gaat houden! We presenteren je: de sterren van de winter sale! 

Onze loyale klanten houden van ze – de bestsellers van de sale

salebestellers

Sale bestsellers: favorieten voor dames 

Deze schoenen zijn perfect voor jouw voeten! Onze klanten zijn er dol op en jij binnenkort ook! Laten we beginnen met onze favorieten voor dames. Een van onze absolute bestsellers is de Susan 10! Met deze schoenen van handgekleurd rood leer creëer jij een stijlvolle look, terwijl het leer en de zool zorgen voor een geweldig draagcomfort. Deze modieuze enkellaarsjes voor dames zijn geschikt voor elke gelegenheid. Je zult nooit meer andere schoenen dragen!

Screen Shot 2017-01-18 at 13.08.34

Op nummer twee in ons lijstje favorieten: staat Amelie 5. Dit model staat bekend om de comfortabele pasvorm. Kenmerkend voor deze schoen zijn de beroemde Budapester details, die van dit model een waar fashion statement maken! Het donkergrijze leer matcht perfect met de kleurrijke blauwe rubberen zool, die zowel licht als zacht is. Onze klanten dragen graag Amelie 5 tijdens een dagje wandelen of shoppen!

Screen Shot 2017-01-18 at 13.08.42

Sale Bestsellers: Men’s choice

Hier zijn de twee modellen waar onze mannelijke klanten dol op zijn! En ze hebben een goede keuze gemaakt: de eerste favoriet is namelijk Toni 1. Een nette winterschoen, die zowel zakelijk als privé goed te combineren is. En we zijn er zeker van dat ook een lange wandeling in het park prima zal bevallen op dit stijlvolle model.

Screen Shot 2017-01-19 at 12.49.10

Met de Lewis 14 kunnen heren laten zien dat ze een geweldige stijl hebben! De warme kleuren en de smaakvolle details maken van de Lewis 14 een elegant model. Draag deze schoenen tijdens een zondagse brunch of op kantoor. Het zal iedereen opvallen dat jij een goede smaak hebt en alleen de beste leren schoenen van hoge kwaliteit kiest! Jij voelt het verschil ook als je de schoenen draagt – nooit zal je meer normale schoenen kopen.

Screen Shot 2017-01-18 at 13.10.20

Shop onze stijlen nu! Onze modellen zijn alleen in de sale zolang de voorraad strekt! Vind jouw eigen sale bestseller om verliefd op te worden! Vind alle stijlen hier! Veel plezier met shoppen!