Inspiratie

Een dag met onze Betty & Toni modellen – de perfecte match!

Deze twee stijlen hebben tal van modellen die passen bij elke gelegenheid! Voor jou, en je partner!

One day with Betty & Toni

Beeld je in:

Het is een typische zaterdag in november, jij en je partner beginnen de dag met korte wandeling naar de bakker in het dorp om daarna een lekker ontbijt klaar te maken. ZIJ, stapt in haar Betty 1 Chelsea laarsjes, in een mum van tijd aangetrokken, heel comfortabel en ze houden haar voeten warm. Meer nog, ze hoeft zich niet af te vragen of de laarsjes wel bij haar kleding passen, want deze schoenen passen zo goed als bij elke outfit. HIJ, nog steeds in slaap modus, wil niet te moeilijk doen zo vroeg in de morgen, dus kiest eveneens voor zijn Chelsea laarzen, wat een geluk dat deze ook voor mannen bestaan! De Toni 6 is tijdloos, elegant en heeft een comfortabele rubberen zool, waardoor je ze zelfs op regenachtige dagen kan dragen.

HIJ, nog steeds in slaap modus, wil niet te moeilijk doen zo vroeg in de morgen, dus kiest eveneens voor zijn Chelsea laarzen, wat een geluk dat deze ook voor mannen bestaan! De Toni 6 is tijdloos, elegant en heeft een comfortabele rubberen zool, waardoor je ze zelfs op regenachtige dagen kan dragen.

Na een lekker ontbijt, besluiten jullie tweeën om te gaan shoppen in de namiddag. Het is een typische herfstdag, het ene moment schijnt de zon, het andere regent het. ZIJ kiest voor haar Betty 4 enkellaarsjes, ideaal om het wisselvallige weer te trotseren, en daarentegen passen ze perfect bij de rock stijl outfit die ze aangetrokken heeft. HIJ, besluit zijn Toni 16 boots te dragen, aangezien deze perfect bij zijn jeans passen en daarnaast ook nog eens heel comfortabel zijn om de hele namiddag van winkel tot winkel te lopen.  

Wanneer de avond valt, hebben jullie alletwee zin om de stad in te trekken en chic te gaan dineren. Beide chic gekleed en in een gezellige mood! ZIJ kiest voor een kort zwart jurkje en panty’s, die ze combineert met haar bronzen Betty 6 derbies. De bronzen kleur past perfect bij het herfstseizoen en details zoals de pompoms aan de veters geven een extra fancy touch. HIJ besluit zijn Toni 1 derbies aan te trekken, een klassieke look, maar het krokodillenleer zorgt voor een unieke knipoog.

Het lijkt erop dat Betty & Toni nog lang en gelukkig zullen samen leven. Een absolute match made in heaven, deze twee stijlen.

Ontdek hier onze volledige Betty collectie.

En niet te vergeten, onze absolute favoriet, de Toni.