Inspiratie

Het festivalseizoen is begonnen – Hieronder onze Style Guide

Het is eindelijk weer zover! Het festivalseizoen is begonnen en de eerste evenementen zijn al in volle gang. Of het nu om de kleine bijeenkomsten in de stad gaat of over de grote bekende muziekfestivals, er is heel wat te beleven.  Om ervoor te zorgen dat je er op en top bijloopt op het volgende festival hebben we de belangrijkste stylingtips voor je samengevat.

ONZE FESTIVAL STYLE GUIDE

1: Blijf jezelf

Ook al wil je helemaal losgaan op een festival en alles uit de kast halen, moet je look geen complete vermomming worden. De wereld van inspiratie is groot en overweldigend, maar uiteindelijk weet jij het beste wat bij je past en wat je leuk vindt en als je daar op vertrouwd vind je je beste look!

2: Schoensel

Ook al draait een festival vooral om de goede muziek en leuke personen mag een passende festivalstijl niet ontbreken. Hier kunnen wij uiteraard mee helpen, maak van je schoenen het hoogtepunt van je verder casual outfit en geniet van de komende festivals!

In de festival rubriek van onze webshop vindt u alle perfecte schoenen voor dit seizoen: van speelse sandalen in boho-stijl tot comfortabele en chique sneakers. Deel jouw look en inspiratie met ons met #wewearmnh en tag ons met @melvinandhamilton.

3: Kies een highlight

Kies één blikvanger in uw outfit: Naar onze mening zijn schoenen natuurlijk de beste keuze. Maar we geven eerlijk toe dat dit ook een hoed, een haarband, een tas, een kleurrijke jurk of wat je maar wilt kan zijn.

4:  Wees voorbereid

Helaas kan het weer zo omslaan en kan je ineens doorweekt op een zomerfestival staan! Om dit te vermijden een paar simpele tips: Bekijk de weersvoorspelling zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem waterafstotende kleding mee, zoals een jas/poncho en regenlaarzen. En, voor het geval dat, neem ook extra kleding mee zodat je altijd droog rond kunt lopen. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook nog warmer worden als verwacht, dus vergeet ook je zonnebrandcrème, zonnebril en je petje of hoedje niet!

5: Glitter & Glamour

Wat is nou de hotspot waar we onze liefde voor glitter & glamour kunnen laten zien? Met je leuke glitter top, glinsterende highlights en glinsterende nep-tatoeages zijn helemaal hip tijdens festivals. Op internet vind je talloze instructies voor trendy make-up, en vind je veel leuke nep-tatoeages.

Wij kijken uit naar de outfits en looks en wensen je een spannend en onvergetelijk festivalseizoen!