Collecties,Inspiratie

Kleurrijke borduursels – Ontdek deze lentetrend met blogger Jennifer!

De afgelopen weken zijn we van Parijs afgereisd naar München om te eindigen in Amsterdam. We ontmoetten Melvin & Hamilton-fans, zowel klanten als bloggers. Zij vertelden ons over hun schoenen- en kledingstijl voor deze lente. In de beroemde Engelse Tuin, een park in München, ontmoeten we fashion en lifestyle-blogger Jennifer van de blog ‘Pepper & Gold’. We drinken een kopje koffie en praten honderd uit over de modetrends van dit seizoen.

De ontmoeting met Jennifer

Op een zonnige dag spreken we met Jennifer af in een café middenin de Engelse Tuin. Dit park is een echte hotspot in München. Zodra de zon zich laat zien, wijken de inwoners van München uit naar verkoelende plekken, zoals dit park. Als we Jennifer spreken over de trends van dit seizoen weet ze één ding zeker: de hot items van de lente zijn te herkennen aan borduursels. Daarom koos zij voor onze shoot ook de nieuwe favoriet van onze klanten: een speelse zwarte satijnen loafer met kleurrijke details!

Zwart satijn en bloemenpatronen: Jennifer is dol op Scarlett 1!

Deze lente heeft iedereen het over kleurrijke borduursels en bloemenpatronen. Jennifer is gevallen voor Scarlett 1 omdat ze overal bij lijken te passen. Jennifer combineert ze met een frisse lente-outfit in pastelkleuren zoals rosé en babyblauw. ’s Avonds draagt ze heus niet altijd hoge hakken: Jennifer’s advies: draag Scarlett 1 met een mooie jurk in een rode kleur en je bent helemaal klaar voor het feest!

Samen met onze fashionblogger duiken we de stad in! We rijden mee met Jennifer en kijken onze ogen uit als de traditionele stad München aan ons voorbij trekt. Middenin de stad, op de Viktualienmarkt, zijn een paar bloemenwinkels waar Scarlett 1 bijna thuis lijkt te horen.

Bedankt Jennifer, voor deze gezellige dag in München en de leuke videoshoot. Volg Jennifer via ‘Pepper & Gold’ en blijf ook onze blog in de gaten houden: binnenkort is Jennifer namelijk terug als gastauteur. Dan zal ze tips geven over lente-outfits en kleuren!

Scarlett 1