Inspiratie

LENTE KLEURTREND: ZWART

Ben jij een echte fashionista die de trends op de voet volgt? Wat je stijl ook is: deze lente is elegant zwart een must-have, óók wat schoenen betreft. Of je ze nu combineert met kleurrijke accessoires of met een zakelijke jurk: met zwarte schoenen aan je voeten ben jij volledig in stijl dit voorjaar!

BLACK – EEN KLEUR, VELE STIJLEN

Susan Schwarz

Er zijn vele verschillende manieren om zwart aan jouw lente-outfit toe te voegen. We showen je twee totaal verschillende stijlen in onze video’s die je simpelweg niet kan missen. Onze klant Nelly en blogger Jennifer van blog ‘Pepper & Gold’ zetten beiden hun geld op zwart als dé trend van dit seizoen!

Naar de video “”ZWART LEER & ROCK MET NELLY” >

Naar de video “”PEPPER & GOLD, SATIJN & KLEURRIJKE BORDUURSELS” >

Nelly is dol op het combineren van elegante elementen met stoere rock-accenten. Haar nieuwe enkellaarsjes Susan 37 stralen deze combinatie ook uit! Op deze manier kun je zwart stoer dragen deze lente. Simpel en elegant, met verfijnde details zoals geperforeerd leder.

Jennifer laat ons juist zien hoe je zwart op een totaal andere wijze kunt combineren. Bij Jennifer zien we zwart als detail op hoogwaardig satijn dat geborduurd is met kleurrijke versieringen. Combineer de loafer Scarlett 1 met frisse kleuren zoals roze on perfect afgestyled het voorjaar in te gaan.

Scarlett 1

Shop onze elegante en stoere zwarte modellen en deel jouw stijl met ons. Gebruik #coloursofmnh om mee te doen aan onze competitie en wellicht win jij geweldige prijzen!