Inspiratie

WE LOVE CHELSEA BOOTS! Alles wat je moet weten over deze comfortabele schoenen

Trek ze aan en voel je fantastisch: Zo is het om een goed paar Chelsea-laarzen te hebben. Ze worden gemaakt voor hem en voor haar en je ziet ze aan iedereens voeten gedurende het hele jaar. Het is tijd om naar de geschiedenis van dit populaire Chelsea laarsje te kijken. Lees alles over jouw nieuwe favoriete schoen:

Zelfs koningin Victoria hield van Chelsea boots

Chelsea Boots Susan
Chelsealaarzen zijn nauwsluitende enkelhoge laarzen. Een typisch karakteristiek van deze schoenen is dat ze een elastiek aan de zijkant hebben waardoor je de schoenen gemakkelijk uit en aan kunt trekken. Modellen voor heren zijn net zo populair als modellen voor vrouwen. Ze zijn bij onze klanten bekend door het draagcomfort en de gemakkelijke look.
Maar dit model is al veel langer populair! In de geschiedenis zijn veel bekende chelsea-liefhebbers te ontdekken. Zo zag zelfs de schoenmaker van koningin Victoria voordelen in dit type schoen en het was dan ook deze schoenmaker die het patent aanvroeg uin 1851. Hij stelde dat de koningin verrukt was door het prachtige ontwerp van deze laarsjes en dat ze dit model elke dag droeg.
Maar ook in 2017 zijn Chelsealaarzen nog altijd populair: bij Melvin & Hamilton vind je dit model in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Het maakt niet uit of je dame of heer bent. Check deze modellen snel:

 

Chelsealaarzen voor dames:

Chelsea Boots DamenVan links naar rechts: AMELIE 44, JESSY 1, SALLY 16

Chelsealaarzen voor heren:

Chelsea Boots Herren

From links naar rechts: MARK 4, CLARK 22, MARTIN 5

Shop onze herfstselectie en maak je klaar voor de koudere dagen met onze laarzen: je zult geen andere schoenen meer aantrekken… net als koningin Victoria 😉
We wensen alle lezers veel winkelplezier!