Inspiratie

Een zeebriesje: Marc draagt blauw!

De afgelopen weken zijn we van Parijs afgereisd naar München om te eindigen in Amsterdam. We ontmoetten Melvin & Hamilton-fans, zowel klanten als bloggers. Zij vertelden ons over hun schoenen- en kledingstijl voor deze lente. Tussen de pontjes en boten in Amsterdam ontmoeten we Marc, die in de bouwindustrie werkt. Vroeger, gedurende zijn carrière as marine-officier, heeft hij al veel van de wereld gezien. Hij is dol op speciale schoenen. Deze keer heeft hij een stijlvol blauw paar uitgekozen.

Onze ontmoeting met Marc

We ontmoeten deze schoenenfanaat en verzamelaar in het noorden van Amsterdam. Marc heeft zelfs meer dan 100 paar schoenen. Je kunt elke kleur van de regenboog in zijn schoenenpik vinden. Elke keer als hij een zakelijke afspraak heeft, kijken mensen eerst naar zijn schoenen: hij is namelijk dol op schoenen die in het oog springen. Marc neemt ons mee naar de pont die over het IJ vaart. We flaneren over de promenade langs het water en wandelen langs de boten terwijl hij vertelt over zijn lievelingsstad: Amsterdam.

Marineblauw – de kleur van de lente

Marc koos een opvallende kleur voor deze lente: hij is namelijk gevallen voor onze derby Toni 8 in intens marineblauw. De unieke mix van donkerblauw leer en geperforeerd grijs leer is een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Vooral niet als je op zoek bent naar een zakelijke schoen. Dit model is perfect voor Marc. Na het uitpakken van de schoenendoos trekt hij ze dan ook direct aan voor een eerste wandeling: door dat prachtige Amsterdam

Hoewel deze schoenen een speciaal design hebben, zijn ze toch geschikt voor veel gelegenheden: van zakelijke afspraken tot bruiloften. Een onalledaagse schoen voor elke dag. Vooral de vorm van de schoen en de prachtige zool wisten Marc onmiddellijk te overtuigen.

Marineblauw is een absolute trendkleur dit seizoen, of je nu in Parijs, München of Amsterdam bent.

We bedanken Marc voor de wandeling door de stad en wensen hem alle goeds! Hopelijk blijft zijn schoenencollectie groeien!