Inspiratie

ONTDEK ONS TEAM EN HUN FAVORIETEN!

Het is eindelijk zomer in Parijs! Het is dus de perfecte gelegenheid om onze favoriete modellen aan jullie voor te stellen inclusief het Melvin & Hamilton team in Parijs!

We presenteren als eerst het team verantwoordelijk voor de klantenservice, dit zijn alle personen die jullie vragen beantwoorden via Facebook, e-mail, telefoon en WhatsApp.

KRIS

Kris is onze Nederlandse allrounder! Ze helpt alle Nederlandse, Franse en Engelstalige klanten met veel plezier! Ze is een dynamisch en vrolijk persoon die houdt van het leven en de natuur. Ze verspreidt haar goede humeur en is daarom het zonnetje in ons kantoor! Dit is terug te zien in haar sportieve maar trendy stijl met gekleurde details. Haar favoriet deze zomer is Bea 4! Ze houdt ervan om loafers te dragen omdat ze niet alleen erg comfortabel zijn maar ook heel trendy! Dit is een absolute must-have voor deze zomer. Geschikt voor werk of voor een heerlijke wandeling in het park.

SS16-teamparis-47
SS16-teamparis-22

MORITZ

Moritz is het koekiemonster! Hij houdt ervan om de hele dag door koekjes te eten. Maar als hij geen lekkernijen aan het eten is beantwoordt hij al jouw vragen met veel interesse! Hij is verantwoordelijk voor de Duitse klantenservice en is een helpende hand in het product catalog management team.

Zijn gevoel voor humor en positieve houding zorgt altijd voor een ontspannen sfeer op kantoor.

Zijn favoriete Melvin & Hamilton schoenen zijn de derbies Johnny 1. Deze schoenen zijn een mix van klassieke en moderne elementen en dus kunnen ze gedragen worden met zowel zakelijke als sportieve outfits. Moritz draagt zijn Johnny 1 met een casual jeans gecombineerd met een overhemd.

SS16-teamparis-49
SS16-teamparis-2

ZSUZSA

Zsuzsa staat altijd klaar voor als jouw vragen, via de telefoon of via onze chat service.

Als ze niet op het kantoor bezig is met het beantwoorden van e-mails en telefoontjes, dan verzorgt ze haar hond Isko. Maar ze is niet een gewone honden eigenaar, zij is de absolute honden expert! Ze houdt vooral windhonden en is zelfs betrokken bij de windhonden club in Parijs.

Haar favoriete schoenen zijn de gekleurde derbies Sally 15. Klassiek maar origineel, dat is haar motto. Ze houdt van de speelse perforaties en de verschillende kleuren. Zsuzsa combineert haar derbies meestal met een klassiek outfit!
SS16-teamparis-59

Melvin & Hamilton_0010

LEA

Lea is onze taalkundig begaafde klantenservice expert. Naast haar moedertaal Frans, spreekt ze zowel vloeiend Duits & Engels. Ze werkt sinds 2014 voor Melvin & Hamilton en is verantwoordelijk voor de gehele customer service en dus ondersteunt ze de andere teamleden waar ze kan.

Zij is het enigste Franse lid van de klantenservice en is een enorme fan van Duitsland en gaat daarom regelmatig naar Hannover.

Ze heeft verschillende favoriete modellen zoals de Amelie 10, Amelie 5 of Roberta 2. Maar har recente favoriet is Jessy 8. Deze schoenen worden gecombineerd met bijna alles!

SS16-teamparis-55
SS16-teamparis-57

Dit waren de favorieten van onze klantenservice team! Volgende week kun je de rest van onze teamleden leren kennen!

Laat ons je mooiste Melvin & Hamilton look zien en deel jou foto op Instagram of Twitter. Tag ons met #‎mymnh om kans te maken op een cadeaubon van 15€. Klik hier voor meer informatie!