News

PRIVATE SALE: een exclusief aanbod voor onze klanten

Nog voordat de wintersale begint in januari, hebben wij al exclusieve aanbiedingen voor jou! Onze Private Sale is speciaal aan onze klanten gericht. Profiteer ook jij hiervan en schrijf je in als klant bij ons! Er wachten hoogwaardige dames en herenschoenen op je! Gemaakt van echt leer en nu tot wel 60% afgeprijsd! Wij laten je zien, hoe je deze Chelseaboots en derbyschoenen met grote korting te pakken kunt krijgen.

 

MEMBERS ONLY: Onze Private Sale

Private Sale

 

Kortingsjagers opgelet: Jij wilt als eerste al onze exclusieve deals ontdekken? Je wilt graag goede kwaliteit maar toch een faire prijs betalen? Bij Melvin & Hamilton wacht een grote collectie handgemaakte lederschoenen voor dames en heren, in superieure kwaliteit, op jou! Wees erbij tijdens onze exclusieve Private Sale en geniet van een zeer bijzonder aanbod. Word klant in onze Online Shop (mocht je dat nog niet zijn) en krijg toegang tot onze Sale- nog voordat de rest dit heeft!  Alleen op die manier heb jij de kans op de beste aanbiedingen en kun jij je kans pakken. Een account aanmaken is het waard dus!

Om een account aan te maken, klik hier, of ga naar ‘mijn account’ in onze Online Shop! Volg de aanwijzingen op de site en vul al je gegevens correct in. Op die manier is je verzendadres opgeslagen voor toekomstige bestellingen. Het invullen van deze gegevens duurt nog geen twee minuten- waarna je al een officiële Melvin & Hamilton klant bent en van alle daarbij behorende voordelen kunt genieten!

account

Nu heb je toegang tot al onze Special Deals, enkel beschikbaar voor onze klanten! Tijd om te shoppen en sparen! Veel plezier in onze Online Shop en mocht je vragen hebben over onze Private Sale of je bestelling, dan staat onze klantenservice je graag te woord!