Collecties

Schoencrème & Co: De perfecte verzorging van jouw Melvin & Hamilton schoenen

Een adequate verzorging is essentieel voor een lange levensduur van jouw Melvin & Hamilton schoenen. Alleen op die manier kan je de schoonheid vanaf dag één behouden. Ervaar hier hoe je je leren schoenen het beste kunt onderhouden om er een lange tijd plezier van te hebben. Wij raden je de nieuwe collectie Melvin & Hamilton verzorgingsproducten aan. Deze producten kun je heel gemakkelijk, tegelijk met je schoenen, in onze Online Shop bestellen. Onze schoencrème en schoenspanners zijn speciaal op de behoeftes van onze schoenen afgestemd, dus daarmee zit je altijd goed!

Schoenverzorging van A tot Z

schoenencreme

Onze Schoencrème

Wil je jouw schoenen laten stralen? Ontdek dan nu onze nieuwe verzorgingslijn voor jouw leren schoenen. Deze verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in een breed kleurpalet. Door de vele verschillende gekleurde crèmes kan jij gegarandeerd een crème in de kleur van jouw schoenen vinden! Zo is de transparante crème perfect voor ongekleurd en neutraal leder. Maar  bezit je juist een paar felgekleurde schoenen? Dan raden wij je aan de bijpassende kleur crème te kiezen. Deze crèmes kunnen je schoenen namelijk in de oude staat herstellen en een prachtige glans geven. Pas op: verkeerd aangebrachte kleurloze crème kan leiden tot verbleking van de kleur.

shoecreams_3colors

Hoe moet ik de schoencrème aanbrengen?

Heel simpel! Begin met het reinigen van je schoenen met een zachte doek of borstel en zorg ervoor dat al het vuil en eventuele stofresten van het leer verwijderd zijn. Op deze manier bereid je het leer optimaal voor op de volgende stap. Het is van groot belang dat het leer geheel gereinigd is, zodat de crème alle kans krijgt om in het leer te trekken. Kies de juiste kleur crème voor je schoenen, wij raden je de perfecte kleurmatch aan zodat je het maximale resultaat behaalt. In onze collectie kun je kiezen uit een breed assortiment kleuren, om je schoenen optimaal te laten glanzen!

Wrijf met behulp van een doekje een kleine hoeveelheid crème in het leer en masseer het voorzichtig in. Wacht tot de crème volledig ingetrokken is. Pas dan kan het leer de verzorgende elementen van de crème compleet opnemen. Voor een finishing touch: polijst de schoenen met een zachte borstel of polijstdoekje. Zo wordt het leer soepel en glanzend en worden de laatste vuilresten van het leer verwijderd.

Herhaal dit regelmatig om de glans van je schoenen te behouden. Wij raden aan: één keer per week. Kijk alle stappen nog eens terug in onze video:

Hoe werkt onze schoencrème?

Onze schoencrème is speciaal op de behoeftes van de Melvin & Hamilton schoenen afgestemd. Door het brede kleurassortiment is er voor alle kleurrijke modellen een geschikte kleur schoencrème! De Melvin & Hamilton schoencrème collectie kenmerkt zich door drie belangrijke eigenschappen:

Glans: De diamant staat voor stralende en glanzende schoenen. Door de polijstende eigenschappen van onze schoenverzorging zullen je schoenen weer schitteren zoals op dag één.

Bijenwas: De verzorgende eigenschap van bijenwas gebruiken wij graag in onze producten: het hoofdingrediënt in onze schoencrèmes!

Voeding: Door de waardevolle inhoud wordt het leer diep gevoed en blijft het soepel.

icons

Onze schoenspanners

Om alles perfect voor elkaar te hebben raden wij je aan een paar bijpassende schoenspanners te bestellen. Deze zorgen ervoor dat je schoenen in vorm blijven en dat ze deze vorm ook niet verliezen. Jouw schoenen blijven in perfecte staat en ook loopvouwen en andere typische gebruikssporen zullen minder snel verschijnen. Daarnaast zorgen de schoenspanners dat het leer beter kan ademen, wat niet alleen voor de schoen goed is, maar natuurlijk ook aangenaam voor je voeten is als je jouw lievelingsschoenen weer aantrekt. Bestel meteen twee, drie of zelfs vier paar schoenspanners en maak gebruik van een aantrekkelijke korting! Wij raden je aan, de schoenspanners altijd een maat kleiner te bestellen dan de schoenen.

Hier kun je onze schoenspanners kopen!

shoenspanners

Verzorgingsproducten van Melvin & Hamilton- een zinvolle investering voor de verlenging van de levensduur van jouw schoenen. Mocht je nog vragen hebben over de verzorging van onze lederen schoenen? Dan staat de klantenservice je graag te woord. Wij wensen je veel plezier met je schoenen!