Inspiratie

Slanelle: Tien vragen

We stelden blogger Slanelle tien vragen die we haar altijd al wilden stellen. Wie inspireren haar, wat is haar volgende reisbestemming en hoe pak je nu handig je koffer in? Lees het hier!:

Slanelle’s Interview

Backstage: Slanelle

Photo : Roman Jehanno

Hoi Slanelle! Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gezien… namelijk met de lancering van de Franse webshop van Melvin & Hamilton. Je hebt echter zeker niet stilgezeten en je deelt nog altijd jouw persoonlijkheid, outfits en looks met de wereld. Op welke manier heeft jouw stijl zich ontwikkeld sinds de laatste keer dat we elkaar spraken?

Hoi, dat klopt, we kennen en volgen elkaar inderdaad al een tijdje. Het is tof om te zien dat de stijl van Melvin & Hamilton elk seizoen verandert. Mijn stijl verandert ook nog steeds. Ik denk dat ik voor eens en voor altijd de kant van uitgesproken kleuren heb gekozen en dat ik minder prints met elkaar mix dan voorheen. Maar mijn look verandert altijd hoor, het is een evolutie zonder einde!

 

slanelle

Je deelt altijd looks op social media, maar we herinneren ons ook dat je van lekker eten met je vriend Christopher houdt en dat je ook beauty-tips deelt… Samengevat ben je op dit moment aan het reizen, doe-het-zelven en zing je ook nog steeds… Heb je eigenlijk wel tijd voor nieuwe projecten?

O, ja! We hebben altijd tijd om de dingen te doen waar we dol op zijn! Het Franse gezegde “Als je iets wil, kun je het doen” is wat mij betreft volledig waar! Natuurlijk kan het soms best overweldigend zijn, maar aan het einde van de dag houd ik niet van stilzitten en ben ik liever druk bezig. Dit ritme werkt dus wel voor mij. En op dit moment bestaan mijn projecten enkel uit reizen, reizen en nog eens reizen!

We zijn verliefd op jouw Instagram: Het is zo pop en kleurrijk, dat is ook wel een beetje jouw handelsmerk. Je hebt veel volgers die ook veel reageren op jouw posts. Wij zijn dol op bloggers die ons inspireren, maar ook op onze klanten, onbekende mensen, andere trendsetters en VIP’s… Gebruik jij Instagram als kanaal om specifiek jouw dagelijkse leven te delen?

Instagram is zonder twijfel mijn favoriet! We kunnen het gerust hebben over een verslaving. Het is heel inspirerend, heel visueel. Ik volg graag mensen die hun eigen, authentieke stijl hebben.

Als je vijf Instagram-persoonlijkheden moet opnoemen, geen merken, die jou inspireren op het gebied van mode, wie zouden dat dan zijn?

Ik ben dol op de accounts van @yummy_yo, @letsgetflashy, @cannibalcore, @annaroslily en @theplumetisgirl. Deze vrouwen hebben elk hun eigen stijl die je onmiddellijk herkent. Het zijn allemaal vrouwen die ook van een flinke portie kleur houden en die dat durven te laten zien in hun persoonlijke stijl. Het is heel inspirerend om vrouwen met zo’n toffe stijl trends te zien oppikken en deze in hun eigen stijl te zien verwerken, zonder hun eigen identiteit daarbij te verliezen.

Je hebt de tijd genomen om met ons een video te schieten met een paar schoenen uit onze nieuwe lente- en zomercollectie. Hoe vond je dat?

Het was geweldig! Ik was al heel blij om de crew te ontmoeten, omdat we elkaar al zo lang volgen. En ze stelden niet teleur: iedereen was getalenteerd en gezellig. En daarnaast was de omgeving adembenemend, en waren de schoenen ook super!

Was je bang vanwege de hoogte, daar helemaal bovenop de daken van Parijs… met gloednieuwe schoenen? Op een gegeven moment.. ja, een klein beetje! Gelukkig heb ik normaal gesproken geen hoogtevrees. En het uitzicht was zo verschrikkelijk mooi, dat ik daar meer op gefocust was 😉

Voor dit seizoen koos jij een paar zilvergekeurde schoenen uit onze nieuwe collectie. Binnenkort ga jij onze lezers advies geven over een lentekleur. Zal dit dezelfde kleur zijn, of heb je al iets anders in gedachten?

Oh, ik heb zoveel kleuren in mijn hoofd! Ik kies bijna nooit monochrome outfits uit in één kleur, dus als ik één kleur in mijn hoofd heb, kies ik er altijd nog tenminste twee andere uit voor een outfit. En met zilver, het is zo neutraal, dat pas perfect bij verschillende tinten, voornamelijk bij pastelkleuren!

Je sprak met ons ook over aankomende reizen deze lente. Daardoor kregen wij opeens ook veel zin om op vakantie te gaan. Als jij nu alles uit je handen moest laten vallen om ergens naartoe te reizen, een bestemming van jouw keuze, waar zou je dan heen gaan en waarom?

Als ik elke plek op de wereld uit zou mogen kiezen, en aangezien ik al naar Japan afreis, kies ik voor Nieuw-Zeeland. Ik droom al jaren van een reis naar Nieuw-Zeeland. Een goede vriendin van mij woont daar en altijd als ik haar foto’s bekijk, zie ik dat Nieuw-Zeeland buitengewoon mooi is, vooral de natuur. Maar elke keer als ik tickets wilde komen, hield de hoeveelheid reistijd me toch echt tegen! Ik denk niet dat ik in staat ben om meer dan 36 uur te reizen! Het is stom, want ik weet nu al dat ik al die uren in het vliegtuig vergeet zodra ik voet op Nieuw-Zeelandse bodem zet!

 

20170224-8

Heb je nog tips voor ons voor het inpakken van onze koffers?

Als ik mijn koffer inpak voor een trip, begin ik altijd met de schoenen die ik wil meenemen. Ze moeten comfortabel zijn, maar ook modieus. Daarna creëer ik verschillende outfits die goed samengaan met de schoenen. Het heeft natuurlijk geen zin om combinaties in te pakken die niet leuk bij de schoenen passen, dus ik selecteer mijn outfits altijd met de kledingcombinaties in mijn achterhoofd. Ik probeer ook altijd verschillende combinaties met dezelfde kledingstukken te maken.

We hebben de kans gehad om met andere Europese bloggers en fans van Melvin & Hamilton samen te werken rondom deze collectie. We hebben daardoor de kans gehad om verschillende personen uit verschillende landen te ontmoeten en heel veel cultuur, stijl en inspiratie op te snuiven in verschillende Europese landen. Stel we gaan een speciale ‘Herfst’ road trip maken voor Melvin & Hamilton, ben jij dan van de partij?

Natuurlijk! Ik ga mee, uiteraard 😉