Collecties

Heb je het gehoord? Onze spiksplinternieuwe wintercollectie is online!

Onze sales zijn net voorbij en het is hoogtijd om je aan de spiksplinternieuwe modellen uit onze herfst/wintercollectie voor te stellen! Je zal zien dat onze all-time favorieten terugkomen met nieuwe details maar dat we ook modellen hebben die nog nooit eerder gezien zijn! Shop nu al de modellen die perfect zijn voor je herfst/winter garderobe! Alles wat je nodig hebt, van felle kleuren tot donkere metallic looks, is te vinden in deze collectie première.

GRAAG STELLEN WIJ  AAN U VOOR…

Betty 2 SATELITE SHADE DARK PINK

Heb je deze schatjes gezien? Mooie grijze derbies met donker roze details die een knipoog geven aan je look, of je ze nu draagt onder een donkere broek gestyled met een witte blouse op kantoor of met een rok of jurk voor een romantische date, dit paar Betty 2 zal je meteen inspiratie geven voor de beste look!

Klik hier om deze schattigheid dichterbij te zien!


Klik hier om deze schattigheid dichterbij wilt zien!

Selina 6 NAVY ELASTIC BURGUNDY

Deze Chelsea Boots zijn perfect wanneer de temperatuur, beetje bij beetje, daalt en de dagen korter worden. Ze hebben details die ons allen zeer bekend voorkomen, maar met de bordeaux gekleurde zolen en elastieken worden ze de eyecatcher van je outfit! Ze zullen perfect zijn voor je winter look maar… zullen ook nog gaaf staan bij een zomerjurkje met bloempatroon samen met een jeans jack.

Klik hier voor meer informatie over het Selina 6 model

Victor 2 RIO LONDON FOG SUEDE STONE

Mat en gepolijst leer, meerdere tinten grijs en decoratieve perforaties, er zijn zoveel mooie details op deze derbies dat je eerst niet weet waar je moet kijken maar het geheel maakt de schoen zo mooi… een excentrische maar toch klassieke schoen! Past zowel bij een pak als een mooie blauwe jeans.

Check deze Victor 2 snel in de webshop!

Eddy 10 CROCK OCRA

Houd de zon aan je voeten terwijl je door de herfst en winter loopt met deze coole bruin met felgele enkellaarzen! Met de rubberen zolen zijn ze klaar voor de natte trottoirs terwijl je stevig doorloopt. Ze zijn de ultieme vriend voor de frisse boswandelingen maar ook voor de laatste stedentrip aan het begin van de herfst.

Klik hier voor meer details van Eddy 10.

Bekijk snel deze, en alle andere wintercollectie première modellen, nu in onze webshop!

Veel plezier met het voorbereiden van je herfst en winter garderobe 😉

MerkenMerken

MerkenMerken