Uncategorized

Ze zijn terug: Onze best sellers voor het nieuwe seizoen

Ook al heeft het lang geduurd voordat de winter is gekomen dit jaar, beginnen nu de koude en winderige dagen. Om een beetje warmte, afwisseling en spanning in deze grijze dagen te brengen hebben we besloten om een deel van onze Lente Zomer collectie beschikbaar te stellen in onze online shop. De nieuwe items zijn niet minder dan onze all-time favorieten en bestsellers Susan 10 voor chique dames en Alex voor de stijlvolle gentleman.Voor ons zijn dit de ideale modellen om de lente en zomer in te luiden en om de nieuwe collectie te verwelkomen.

Susan 10

Onze Susan 10 is de perfecte Chelsea boot voor de lente en de overgangsperioden! De enkellaars gemaakt van geperforeerd leer is niet alleen mooi, maar ook ongelooflijk comfortabel en licht van gewicht. De onderscheidende uitstraling van onze mooie Susan 10 wordt versterkt door de fijne en ademende leren zool. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, van zwart en bruin tot pastel kleuren zoals roze of lichtblauw. In het kort: Susan 10 van Melvin & Hamilton is de must-have als het gaat om Chelsea boot en is van nu af aan tot het begin van de zomer jou beste maatje.

ss16-gds-81

Alex

Klassiek & chique en verkrijgbaar in verschillende kleuren – Melvin & Hamilton heren derby schoen Alex. Voor ons beter bekend als de ‘Little Black’ voor de heren, omdat hij nog steeds de klassieke kant van elke outfit benadrukt! Aan de ene kant Alex is goed aan te passen voor een zakelijke uitstraling, aan de andere kant is het ook perfect passen bij casual outfits, bijvoorbeeld met opgerolde jeans, chino’s of korte broek en een casual shirt.

201303-ss14-plage-27-2

Bestel een van onze bestsellers nu, en start het nieuwe seizoen met de perfecte schoenen van Melvin & Hamilton!