Collecties

De zomer is er en dat betekent dat… Onze Zomer Sales zijn begonnen!

Onze Zomer Sales zijn eindelijk begonnen! Heel veel zomerse stijlen voor lage prijzen wachten op je in onze webshop. Je hebt zo lang op de zomer gewacht dus is het hoog tijd om jezelf te belonen met een nieuw paar lichte sandalen of trendy sneakers. En… het beste daar aan is dat je tot wel 40% korting kan krijgen op je favoriete Melvin & Hamilton schoenen!

Het is tijd om te shoppen en 40% te besparen op onze zomer collectie!

De zomer begint deze week en dit betekent dat, als het nog niet gebeurd is, je je zomer schoenen collectie zal moeten completeren! Voor de mooiste maanden van het jaar heb je misschien nog een paar lichte sandalen nodig voor de extreem warme dagen of sneakers voor lange zomerse wandelingen en city breaks. Of misschien ontbreekt er nog een paar schitterende derbies voor de kantoordagen of de chique zomerfeestjes? Wat je ook nodig hebt, je zal het vinden in de zomer collectie in onze webshop!

Je schoenen dromen komen hier uit!
Alle aanbiedingen voor haar!
Alle aanbiedingen voor hem!

We kijken er naar uit om jouw zomerse look te zien! Laat ons jouw favoriete outfit zien door ons te taggen met @melvinandhamilton en #wewearmnh te gebruiken op Instagram.

Veel shop plezier!