Inspiratie

ZOMERSALE: nu kiezen de mannelijke bloggers hun favoriete modellen!

Het kiezen van schoenen is niet alleen een dilemma voor vrouwen, ook mannen aarzelen als het om schoenen gaat! Deze zomer is het nog moeilijker om een beslissing te maken omdat Melvin & Hamilton een groot aanbod heeft aan schoenen in de zomercollectie. Om je te helpen met het maken van een goede keuze hebben drie bloggers een speciale selectie van hun favoriete modellen gemaakt uit de lente/zomercollectie 2016. Check nu de lievelings modellen van Sebastian, Dirk en Christian. Deze drie bloggers hebben totaal verschillende stijlen maar een gemeenschappelijke passie en dat is mode!

Untitled design (7)

 

MÄNNER-STYLE

Sebastian is de man achter de Duitse FashionBlog voor mannen; “Männer-style“. Hij is praat vooral over mode en lifestyle. Sinds hij zijn blog heeft gestart in 2014 heeft hij een nieuwe passie voor fotografie en schoenen ontdekt.

Melvin Hamilton Maenner-Style_001

Het was voor hem een moeilijke opgave om maar 3 favoriete modellen van Melvin & Hamilton te kiezen. Maar hij was toch zeker over zijn absolute favoriet deze zomer, namelijk de monks! Deze comfortabele schoenen zijn een absolute must-have deze zomer! Perfect geschikt voor elke gelegenheid en makkelijk te combineren met andere outfits.

Van links naar rechts:

  • Alex 1 in de sale voor 90,93€
  • Eddy 1 in de sale voor 111,93€
  • Eddy 8 in de sale voor 101,94€

PEPPER & GOLD

Pepper & Gold is een fashion & lifestyle blog geschreven door het echtpaar Jenni & Dirk. Vorige week heeft Jenni al haar favoriete modellen voor de dames gepresenteerd en nu is Dirk aan de beurt! Hij is dol op auto’s, reizen en luxe-artikelen en hij is een absolute mannelijke fashionista.

IMG_9258-1-819x1024 copy

Net als Sebastian, zijn de absolute must-haves voor Dirk deze zomer ook de monks. Ook koos hij voor Ethan 8, een chique model met hippe details die jouw outfit een extra touch kunnen geven!

Van links naar rechts:

THISISMDFS

Thisismdfs staat voor: this is my Dutch fashion style. Christian is zijn blog begonnen om zijn passie te delen en zijn followers te inspireren. Misschien ken je Christian al van ons blogger weekend eerder dit jaar! Hij woont momenteel in Amsterdam en werkt als freelance stylist!

 

mnh-bloggerwe-201602-12-1

Jim 1 staat bovenaan de summer wishlist van Christian! Hij is gek op unieke en opvallende designs. Het mooiste aan dit model vindt Christian het croco leren motief op de schoen. Ook Johnny 10 staat op zijn wishlist! Dit model is niet voor watjes en daarom spreekt dit model hem erg aan. En als laatste is hij dol op Sam 5, de slippers waarvan hij het ultieme zomer gevoel krijgt!

Dit zijn de favorieten van onze 3 bloggers.

Nu is het aan jou!