Inspiratie

Onze zomerse favorieten in actie – Zomerse inspiratie

Het is eindelijk zomer, we waren er klaar voor! Eindelijk weer genieten van lekkere ijsjes en verkoelende limonade, barbecues, lange avonden met vrienden op een terras en we kunnen eindelijk weer lichte shirts, kleurrijke jurken en comfortabele schoenen aan. Of je nu geniet op het strand, in de bergen of gezellig in de tuin… comfortabel de zomer doorkomen is het belangrijkst!

Om je te helpen met het kiezen van je zomerse look laten wij je hieronder de mooiste en meest trendy stijlen van onze community leden en bloggers zien. En het beste is: al deze modellen zijn in de uitverkoop met wel tot 50% korting!

 

ZOMERSE INSPIRATIE –
De mooiste looks voor de warmste dagen

Bekijk de looks

 

 

Nina heeft haar Chelsea boots gecombineerd met shorts, een basic wit t-shirt en een licht beige jasje. Samen met haar chique zwarte handtas is het een perfecte zomerse look.

De schoenen kun je hier vinden: Susan 10 Cherso Silver

 

 

Charles en zijn Dalmatiër-vriend zijn de volgende om ons te laten zien hoe we van de zomer kunnen genieten. De twee vrienden passen net zo goed bij elkaar als onze loafers bij de casual outfit van Charles. Kleurrijke chino broeken en gestreepte t-shirts zijn twee essentiële onderdelen van zijn comfortabele vakantie outfit.

Klik hier voor de schoenen:  Clive 1 Black

 

 

 

Corentin woont en houdt van ”Parisian chic”. Zijn outfit en hijzelf passen hier perfect in: Casual elegantie, minimalisme en stijl. We vinden het gaaf hoe Corentin de aandacht vestigt op onze zwarte derby schoen het lijkt alsof de schoen speciaal voor deze outfit is ontworpen.

Klik hier voor de schoenen: Kane 2

 

 

 

“THE STORY OF A SMILE”  – zo noemt Seraphina Kalze deze foto van haarzelf. De titel van de foto is zo perfect als de kleurcombinatie tussen haar casual zomerjurk en onze groene Ally loafers. Het is een perfecte “comfortabel chic” look!

Klik hier voor de schoenen: Ally 1

 

 

Koop nu je zomerschoenen met tot wel 50% korting voor de Zomer Sales voorbij zijn. Voor meer zomerse schoenen voor mannen en vrouwen klikt u hier!

Veel shop plezier!

 

MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

MerkenMerken

MerkenMerken

MerkenMerken

MerkenMerken