Inspiratie

Zomerse tips: Het is tijd voor loafers!

Geniet jij ook zo van de lange, mooiste dagen van het jaar? Tot nu toe is het overal in Europa warm en kunnen we van elk minuut zon genieten! Onze garderobe ziet er zomers uit en alle truien, vesten en jasjes zijn verdwenen! De afgelopen weken hebben we overal in de straat gemerkt dat een schoen toch echt de ster van het moment is: de loafer!


De must-have van de zomer: Loafers

En we begrijpen deze keuze! Daarom hebben we hieronder de redenen opgesomd waarom jij loafers moet dragen:

  1. Er zijn honderden verschillende type loafers, dit maakt het onmogelijk om niet jouw lievelings paar te vinden voor bij jouw outfit! Met platform zolen, slipper versie, of klassiek: jouw zomer favoriet zit er tussen. 
  2. Je kan ze zowel combineren met een casual als met een chique look!  Creër een coole trendy street style of juist een “business-chic” outfit met loafers.
  3. Geen lastige veters of ritsen, je trekt ze makkelijk aan en je staat zo buiten in de zon 😉
  4. Je voeten zullen niet te warm worden tijdens de hete dagen.
  5. Loafers kunnen zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden, dit hangt natuurlijk wel van het model af.
  6. Om zeker te zijn van een veilige houding en loop heeft elk model een kleine hak, er is dus geen risico dat je jezelf pijn doet zoals kan gebeuren met ballerinas.

    Ontdek de trend voor hem: Loafers voor mannen

Ontdek de trend voor haar: Loafers voor vrouwen

Zijn loafers ook jouw favoriete schoen? Heb je al een paar en wat is je favoriet? Deel dit met onze Melvin & Hamilton community. Tag ons met @melvinandhamilton en gebruik #mymnh om jouw looks met ons en onze community te delen.

Geniet van de zomer!

 

MerkenMerkenMerkenMerken

MerkenMerken