durf eens wild doen

durf eens wild doenExotische bloemen, tropische bladeren, dierenprints zijn overal te bespeuren in magazines en op de catwalk, de hotste trend van dit seizoen. Bij Melvin & Hamilton kan je deze trend terugvinden in veel van onze modellen. Laat de tijger in je naar boven komen!

Hoe draag je dierenprints?

De jungle in de stad?

Je hoeft niet ver te gaan om je in tropische sferen te begeven! Melvin & Hamilton heeft heel wat tropische elementen aan de nieuwe lente-zomer collectie 2019 toegevoegd. Zebra, luipaard, tijger of slangenprints, noem maar op!Durf af en toe eens dierenprints te mixen! Visuele chaos wordt wild gewaardeerd! Je kan er niets fout meedoen. Je kan bijvoorbeeld jouw luipaard geprinte schoenen combineren met een jeans en daarbovenop nog een bloes met dierenprint dragen. Ja, het is mogelijk met jouw paar M&H schoenen! Handgemaakte schoenen met originele details zullen jou er doen uitspringen!

Wat denk je van een origineel paar oxfords met een print van tropische bladeren? JA zeggen wij hier tegen! Laat het beest in je los, en ga voor een exotische look!Ook de heren zullen wat leuks vinden tussen onze stadsjungle collectie. Een paar muiltjes zal die casual look zeker wat specialer maken.#youaremnh