Elisabeth

ElisabethBij Melvin & Hamilton hebben we veel vrouwelijke rolmodellen. En daarom geven we sommige van hen graag de mogelijkheid om zich voor te stellen, hun verhalen te vertellen en enkele tips te delen. In dit artikel praten we met Elisabeth alias misses.popisses, die op Instagram en haar gelijknamige blog klassiek elegante looks en interieur-inspiratie deelt.

1.) De internationale Vrouwendag is nog niet zo lang geleden, hoe heb je die besteed en heeft deze dag een persoonlijke betekenis voor je?

Samen met mijn vriend Lukas hadden we een leuke picknick in het park. Het weer was geweldig, het was zo'n ontspannen dag. Internationale Vrouwendag was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis. Ik vind het zo belangrijk dat vrouwen en mannen gelijk zijn en dezelfde rechten hebben. 

Het oude rolmodel van de vrouw alleen als vrouw en moeder is volledig achterhaald. Zelfontplooiing is essentieel voor beide geslachten, want vrouwen hebben minstens evenveel potentieel als mannen. Helaas zijn er nog steeds veel bedrijven, die niet zo denken.

2.) Je bent al enkele jaren zeer succesvol als contentmaker. Hoe ben je aan het bloggen gekomen en wanneer ben je een influencer geworden?

In oktober 2016 ben ik begonnen met het uploaden van outfit-inspiraties op Instagram (trouwens, op een van mijn eerste foto's stond een paar Melvin & Hamilton-schoenen). 

Een paar jaar geleden dacht ik al aan een eigen blog, maar ik was lang niet moedig genoeg. Toen mensen op straat begonnen te vragen naar mijn outfits, had ik een reden om mijn blog "Misses Popisses" te beginnen. 

Vanaf het begin was het een groot plezier voor mij, om mensen te inspireren met mijn outfit ideeën. Maar ik beschouw mezelf veel meer als een bron van inspiratie dan als een influencer."

3.) Je stijl is een aangename mix van stijlvol en romantisch-speels. Kunt je ons vertellen waarom Melvin & Hamilton schoenen een vast onderdeel van jouw garderobe zijn?

Melvin & Hamilton zijn mijn absolute lievelingschoenen, omdat ze zo'n geweldige kwaliteit hebben, ze comfortabel en duurzaam zijn en hun ontwerp creatief is (wat voor mij super belangrijk is). Het aanbod is vrij gevarieerd, dus er is een model voor elke gelegenheid.4.) Je houdt van de retro chic van voorbije tijdperken en stijliconen. Wat vind je leuk aan vandaag de dag?

Ik denk dat het interessant is dat we de mogelijkheid hebben om te kiezen uit zoveel stijlen uit het verleden, maar we kunnen ze ook op zoveel nieuwe manieren interpreteren. Ik vind het geweldig dat we zoveel kunnen leren van stijliconen als Twiggy en Grace Kelly.

5.) Veel vrouwen en meiden willen graag op professionele wijze fashion en design gebaseerde content creëren, wat is jouw advies, aangezien jij een expert bent?

Oorspronkelijk wilde ik interiordesign studeren, maar ik besloot voor een meer nuchtere baan. Maar door de jaren heen heb ik iets creatiefs gemist. Daarom denk ik dat iedereen naar zijn of haar hart moet luisteren en moet doen waar hij of zij van houdt. Maar een goede opleiding is essentieel, want hoe meer kwalificaties je hebt in de wereld van vandaag, hoe beter.#youaremnh