MID-SEASON SALE
MID-SEASON SALE

Onze collecties

Loafers - onze gids

Deze zomer behoren loafers tot de basiscollectie voor iedereen. Deze klassieke instappers zorgen zowel voor een hippe als ook en casual look en zijn perfect zodra de dagen weer iets warmer worden. Het is een super veelzijdig model - en daarom een must have, dat je op verschillende wijze kan combineren.

*De in dit artikel getoonde producten waren beschikbaar op het moment dat dit artikel werd geschreven en geplaatst, in de tussentijd kunnen sommige producten zijn uitverkocht, maar in onze shop zal je zeker vergelijkbare modellen terug kunnen vinden.

Wij bij Melvin & Hamilton zijn gek op loafers! Daarom bieden wij jou een grote keuze aan verschillende modellen die bij je persoonlijke stijl passen. Wij hebben zelf een beetje rondgekeken bij onze community en zullen je onze favoriete looks nu willen voorstellen.

Klassieke look 

Back to basic: tijdloos en elegant, loafers zijn de perfecte begeleider voor professionele meetings of gewoon voor alle, die van een purisitische look houden.

Casual-chic-Look

Je kan loafers ook perfect met een jeans combineren om je hele outfit een elegante touch toe te voegen. Je stapt er zo in en bent zo snel chic gestijld.

Preppy Look

De loafer is sinds altijd het belangrijkste element voor een echte preppy stijl! Toen in de jaren 80 de preppy stijl opkwam bij amerikaanse scholieren, was de loafer meteen een typische element, naast chino broeken of polo's. En ook vandaag is dit weer een grote trend! 

Casual-sporty Look

Niet alleen super comfortabel met zijn handige instap, maar ook geschikt voor een eerder sportieve look zijn deze varianten van de loafers. Zij lijken een beetje op bootsschoenen en laten je dromen van je volgende vakantie aan zee. 

Feestelijke Look

Voor alle feestelijke gelegenheiden zijn de loafers de geschikte keuze: comfortabel de hele nacht door dansen, geen probleem. Als je nu op zoek bent naar tijdloze klassieke modellen of een echte eyecatcher aan je voeten - hier vind je zeker je geschikte schoenen! 

Trendy Look

Wij houden van statements en modieuze stijlbreuken! En ook hier is de loafer de perfecte keuze! Deze instappers kunnen discreet zijn of met verschillende kleuren of accessoires de eyecatcher van je hele outfit worden.

Wil jij ook je look met ons @melvinandhamilton delen? Gebruik dan de hashtag #youaremnh en misschien horen we dan straks van elkaar! 

Terug naar boven
  Laden..