SUMMER SALES
SUMMER SALES
Kerst cadeau ideeën schoenen lederwaren Melvin & Hamilton

Kerst: onze cadeau ideeën!

De feestdagen komen eraan! Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau (voor jezelf)? Hier enkele cadeau's die nog onder de boom passen...

Tik tak, tik tak...

Elk jaar, neemt de kerstsfeer ons mee.... en soms is het vinden van HET beste idee een echte hel. Bij Melvin & Hamilton hebben we een aantal suggesties voor je om deze Kerstmis magisch te maken!


Onze cadeau ideeën

Lederwaren kerst cadeau'Melvin & Hamilton

Accessoires & lederwaren

Riemen, armbanden en sleutelhangers, het gehele assortiment van Melvin & Hamilton's accessoires & lederwaren zal alle liefhebbers van mooie leren artikelen gelukkig maken en dat tegen alle prijzen! 

Leren tassen Melvin & Hamilton

Leren tassen: een magisch kerst cadeau

Op zoek naar hèt cadeau voor een speciaal persoon? De nieuwe tassen collectie van Melvin & Hamilton is perfect hiervoor! Rugzak, aktetas, toilettas.. er is genoeg om uit te kiezen!

Onze tassen zijn gemaakt met dezelfde zorg als onze schoenen, het leer gekozen om zijn schoonheid en kwaliteit. Kleurrijk ontworpen voor elegantie en duurzaamheid.

Een nieuwe tas, een nieuw jaar, nieuwe projecten & uitdagingen....... Genoeg om 2020 met succes te beginnen!Feestelijke stijlen om cadeau te geven!

Voor Kerstmis of Oud en Nieuw hebben we ook zin om elkaar, of onszelf, plezier te doen… Of misschien kennen we precies welk model plezier zal doen aan een geliefde?

Ontdek onze selectie van perfecte modellen voor de feestdagen!

Melvin & Hamilton wenst u fijne feestdagen!

Terug naar boven
  Laden..