SPECIALE AANBIEDING
SPECIALE AANBIEDING
Kerst cadeau ideeën schoenen lederwaren Melvin & Hamilton

Kerst: onze cadeau ideeën!

De feestdagen komen eraan! Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau (voor jezelf)? Hier enkele cadeau's die nog onder de boom passen...

Tik tak, tik tak...

Elk jaar, neemt de kerstsfeer ons mee.... en soms is het vinden van HET beste idee een echte hel. Bij Melvin & Hamilton hebben we een aantal suggesties voor je om deze Kerstmis magisch te maken!


Onze cadeau ideeën

Lederwaren kerst cadeau'Melvin & Hamilton

Accessoires & lederwaren

Riemen, armbanden en sleutelhangers, het gehele assortiment van Melvin & Hamilton's accessoires & lederwaren zal alle liefhebbers van mooie leren artikelen gelukkig maken en dat tegen alle prijzen! 

Leren tassen Melvin & Hamilton

Leren tassen: een magisch kerst cadeau

Op zoek naar hèt cadeau voor een speciaal persoon? De nieuwe tassen collectie van Melvin & Hamilton is perfect hiervoor! Rugzak, aktetas, toilettas.. er is genoeg om uit te kiezen!

Onze tassen zijn gemaakt met dezelfde zorg als onze schoenen, het leer gekozen om zijn schoonheid en kwaliteit. Kleurrijk ontworpen voor elegantie en duurzaamheid.

Een nieuwe tas, een nieuw jaar, nieuwe projecten & uitdagingen....... Genoeg om 2020 met succes te beginnen!

Gekleurde katoenen sokken Melvin & Hamilton

De hippe knipoog: De sokken!

Een leuk cadeautje om de feestdagen met warme voeten door te brengen en bij uw mooiste Melvin & Hamilton te laten passen: het assortiment katoenen sokken vol met patronen en in meerdere tinten is er eindelijk! De nette verpakking zal perfect zijn voor onder de boom.

Het is wat anders dan een stropdas of een sjaal, maar net zo zacht en kleurrijk!


Online cadeau kaart Melvin & Hamilton

De onmisbare cadeaubon

We houden van de gemakkelijkheid van de cadeaubon omdat ze het mogelijk maken een mooi cadeau te geven zonder je in de schoenmaat of kleur te vergissen.... En we vinden het ook geweldig omdat ze gepersonaliseerd kunnen worden met een klein persoonlijk bericht!

Van 25 tot 200€, bruikbaar in meerdere keren, kies het bedrag wat je cadeau wilt doen, en je kunt zelfs kiezen wanneer je het naar de persoon van keuze wordt verstuurd.

Met de Melvin & Hamilton cadeaubon is het gemakkelijk om diegene die je liefhebt plezier te doen!


Feestelijke stijlen om cadeau te geven!

Voor Kerstmis of Oud en Nieuw hebben we ook zin om elkaar, of onszelf, plezier te doen… Of misschien kennen we precies welk model plezier zal doen aan een geliefde?

Ontdek onze selectie van perfecte modellen voor de feestdagen!

Melvin & Hamilton wenst u fijne feestdagen!

Terug naar boven
  Laden..