CYBER DAYS
CYBER DAYS
Hakken van Melvin & Hamilton

Hoge hakken, de zomer op zijn hoogtepunt

Muiltjes met een hak, sandalen met sleehak, deze zomer laat Melvin & Hamilton jou groeien! Maak kennis met onze dames schoenen in bohemian chic stijl, gemakkelijk te dragen voor eender welke gelegendheid. Dringend aan te schaffen! 

Muiltjes met een sleehak bij Melvin & Hamilton

Bohemian trend: muiltjes met een sleehak

Ze maken onze benen lang en zijn zeer comfortabel om de hele zomer lang te dragen, van warme zomerdagen tot koelere avonden: De muiltjes met sleehak zijn een must in je zomer schoenkast.

Het handgeweven leer geeft een bohemienachtige toets aan een chique look met een carrot pants of een chino; maar we dragen ze het liefst met een lange rok! Je kan je meerdere keren per dag omkleden.... maar je Abby van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aanhouden.

Geniet van hun unieke comfort met de espadrillezool afgewerkt met een dun laagje rubber en hun binnenzool van plantaardig gelooid leer: een perfecte afwerking voor de gezondheid en de elegantie van uw voeten!

Sandalen met sleehak van Melvin & Hamilton

Sleehak, sandalen versie

De grote zus van het muiltje met sleehak is deze Abby sandaal met zijn mooie gesp en zijn strandlook! Ze geven ons zin om de ster uit te hangen bij het water en geven ons zeemeermin benen!

Overdag speelt het met kleurschakkeringen en 's nachts komt zijn zilvere kleur naar boven, glanzend zoals duizende lichtjes...

Muiltjes met hakken in verschillende kleuren

Onze favoriete stijl deze zomer is het Alice muiltje met brede hak, beschikbaar in meerdere kleuren!

In zwart leer voor op kantoor....
Poederroze voor overdag
Blauw metallic voor een uitstapje met vrienden
Zonnig geel voor een aperitief aan zee
Zilver om tot het einde van de nacht te dansen...

En andersom! Nu is het aan jou om te spelen...

Terug naar boven
  Laden..