FINAL DISCOUNTS!
FINAL DISCOUNTS!
Hakken van Melvin & Hamilton


Hoge hakken, de zomer op zijn hoogtepunt

Muiltjes met een hak, sandalen met sleehak, deze zomer laat Melvin & Hamilton jou groeien! Maak kennis met onze dames schoenen in bohemian chic stijl, gemakkelijk te dragen voor eender welke gelegendheid. Dringend aan te schaffen! 

Muiltjes met een sleehak bij Melvin & Hamilton

Bohemian trend: muiltjes met een sleehak

Ze maken onze benen lang en zijn zeer comfortabel om de hele zomer lang te dragen, van warme zomerdagen tot koelere avonden: De muiltjes met sleehak zijn een must in je zomer schoenkast.

Het handgeweven leer geeft een bohemienachtige toets aan een chique look met een carrot pants of een chino; maar we dragen ze het liefst met een lange rok! Je kan je meerdere keren per dag omkleden.... maar je Abby van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aanhouden.

Geniet van hun unieke comfort met de espadrillezool afgewerkt met een dun laagje rubber en hun binnenzool van plantaardig gelooid leer: een perfecte afwerking voor de gezondheid en de elegantie van uw voeten!

Sandalen met sleehak van Melvin & Hamilton

Sleehak, sandalen versie

De grote zus van het muiltje met sleehak is deze Abby sandaal met zijn mooie gesp en zijn strandlook! Ze geven ons zin om de ster uit te hangen bij het water en geven ons zeemeermin benen!

Overdag speelt het met kleurschakkeringen en 's nachts komt zijn zilvere kleur naar boven, glanzend zoals duizende lichtjes...

Muiltjes met hakken bij Melvin & Hamilton

Muiltjes met hakken in verschillende kleuren

Onze favoriete stijl deze zomer is het Alice muiltje met brede hak, beschikbaar in meerdere kleuren

Muiltjes in gekleurd leer van Melvin & Hamilton

In zwart leer voor op kantoor....
Poederroze voor overdag
Blauw metallic voor een uitstapje met vrienden
Zonnig geel voor een aperitief aan zee
Zilver om tot het einde van de nacht te dansen.......

En andersom! Nu is het aan jou om te spelen....

Dames schoen in plantaardig gelooid leer bij Melvin & Hamilton

Slenter zoveel rond als je wil, wij zorgen voor uw voeten...

Een Melvin & Hamilton schoen kopen betekent de garantie hebben dat je een plantaardig gelooide leren schoen zal dragen. Een proces dat het leer respecteert, maar vooral ook je voeten beschermt tegen de schadelijke gevolgen van bepaalde misstanden bij het gebruik van chemische materialen. Dus als je voet in direct contact staat met het leer, is dat nog belangrijker.

Sinds het begin van haar collecties heeft Melvin & Hamilton zich geëngageerd om alleen nog maar plantaardig te looien om het leer te verzachten en te bewerken. Een duurzame en milieuverantwoorde keuze - en essentieel.

Dus huppel de hele zomer vrolijk rond en wij beschermen je gezondheid - in stijl!

Ontdek onze laatste trends in ons magazine!

Laten we de details eens van dichtbij bekijken...

by melvinhamilton-nl
Gekleurde leren zolen  Melvin & Hamilton

Vandaag willen we je een kijkje geven in onze details, veel van onze schoenen hebben ze. Of het nu gaat om gekleurde leren zolen, brogues, broderie, lasercut of een ander detail, we weten dat deze allemaal geliefd zijn bij onze klanten, dus waarom zouden we ze niet eens van dichtbij bekijken?

Het voorproefje op onze ultieme CYBER DAYS aanbiedingen!

by melvinhamilton-nl

Bereid jouw Cyber Days shopping voor, 20%, 30%, 40%, en wel 50% korting!De prijzen in dit artikel zijn de prijzen waarvoor de schoenen worden verkocht op het moment dat je dit leest. De in dit artikel getoonde kortingstarieven zijn alleen van toepassing tijdens de Cyber Days van 2020.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Terug naar boven
  Laden..