LAATSTE KANS
LAATSTE KANS
Hakken van Melvin & Hamilton


Hoge hakken, de zomer op zijn hoogtepunt

Muiltjes met een hak, sandalen met sleehak, deze zomer laat Melvin & Hamilton jou groeien! Maak kennis met onze dames schoenen in bohemian chic stijl, gemakkelijk te dragen voor eender welke gelegendheid. Dringend aan te schaffen! 

Muiltjes met een sleehak bij Melvin & Hamilton

Bohemian trend: muiltjes met een sleehak

Ze maken onze benen lang en zijn zeer comfortabel om de hele zomer lang te dragen, van warme zomerdagen tot koelere avonden: De muiltjes met sleehak zijn een must in je zomer schoenkast.

Het handgeweven leer geeft een bohemienachtige toets aan een chique look met een carrot pants of een chino; maar we dragen ze het liefst met een lange rok! Je kan je meerdere keren per dag omkleden.... maar je Abby van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aanhouden.

Geniet van hun unieke comfort met de espadrillezool afgewerkt met een dun laagje rubber en hun binnenzool van plantaardig gelooid leer: een perfecte afwerking voor de gezondheid en de elegantie van uw voeten!

Sandalen met sleehak van Melvin & Hamilton

Sleehak, sandalen versie

De grote zus van het muiltje met sleehak is deze Abby sandaal met zijn mooie gesp en zijn strandlook! Ze geven ons zin om de ster uit te hangen bij het water en geven ons zeemeermin benen!

Overdag speelt het met kleurschakkeringen en 's nachts komt zijn zilvere kleur naar boven, glanzend zoals duizende lichtjes...

Muiltjes met hakken bij Melvin & Hamilton

Muiltjes met hakken in verschillende kleuren

Onze favoriete stijl deze zomer is het Alice muiltje met brede hak, beschikbaar in meerdere kleuren

Muiltjes in gekleurd leer van Melvin & Hamilton

In zwart leer voor op kantoor....
Poederroze voor overdag
Blauw metallic voor een uitstapje met vrienden
Zonnig geel voor een aperitief aan zee
Zilver om tot het einde van de nacht te dansen.......

En andersom! Nu is het aan jou om te spelen....

Dames schoen in plantaardig gelooid leer bij Melvin & Hamilton

Slenter zoveel rond als je wil, wij zorgen voor uw voeten...

Een Melvin & Hamilton schoen kopen betekent de garantie hebben dat je een plantaardig gelooide leren schoen zal dragen. Een proces dat het leer respecteert, maar vooral ook je voeten beschermt tegen de schadelijke gevolgen van bepaalde misstanden bij het gebruik van chemische materialen. Dus als je voet in direct contact staat met het leer, is dat nog belangrijker.

Sinds het begin van haar collecties heeft Melvin & Hamilton zich geëngageerd om alleen nog maar plantaardig te looien om het leer te verzachten en te bewerken. Een duurzame en milieuverantwoorde keuze - en essentieel.

Dus huppel de hele zomer vrolijk rond en wij beschermen je gezondheid - in stijl!

Ontdek onze laatste trends in ons magazine!

Kleuren van Melvin & Hamilton - Witte schoenen voor glamour

by melvinhamilton-nl
Witte schoenen

Witte schoenen zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van onze schoenenkast geworden, denk maar aan de witte sneaker hype! Niet verwonderlijk - want wit kan worden gedragen en gemixed worden met elke look en zal altijd casual en super elegant zijn! Ontdek de perfecte stijlen met deze veelzijdige trendkleur!

Dansend de lente in - klassieke ballerina's maken hun grootse comeback!

by melvinhamilton-nl
ballerina's melvin & hamilton

Al in de jaren '50 maakten ballerina's deel uit van de garderobe van elke fashionista! Iconische filmsterren als Audrey Hepburn en Brigitte Bardot maakten dit schoentype beroemd en creëerden hun kenmerkende vrouwelijke en speelse looks! Sindsdien zijn ballerina's nooit meer weggegaan en hebben ze zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. In de zomer van 2020 wachten de nieuwe ballerina schoenen op je in compleet nieuwe variaties! En ook onze tijdloze bestsellers kregen een nieuwe look! Ontdek de oude en nieuwe favorieten!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Terug naar boven
  Laden..