CYBER DAYS
CYBER DAYS
Melvin & Hamilton sneakers

SNEAKER PASSIE

Al een aantal jaren is het een trend die we overal terugzien, elk seizoen in een nieuw jasje. Ontdek de nieuwe en unieke modellen van onze sneaker collectie! 

WE LOVE SNEAKERS

Het is het paar schoenen waarin je je goed voelt, die je 's ochtends zonder zorgen aantrekt en die je toelaat heel de dag rond te rennen, in alle vrijheid. Sneakers zijn ideaal om je klassieke look te op te fleuren met flashy kleuren, maar het kan ook een elegante toets geven aan een casual outfit, omwille van het hoge kwaliteitsleer, de water resistente zolen, en de finishing details van topkwaliteit. Eens je ze uitprobeert kan je niet anders dan ze bijhouden...en beginnen aan je Melvin & Hamilton sneaker collectie!


DE LENTE TREND: DE FLO COLLECTIE

Een absolute favoriet onder de damessneakers: het nieuwe FLO-model ontworpen door Melvin & Hamilton is een unieke en originele creatie die binnenkort in vele kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zal zijn!


DE LENTE TREND: DE KOBE COLLECTIE

Het gloednieuwe KOBEmodel ontworpen door Melvin & Hamilton combineert comfort en originaliteit. Het zal binnenkort exclusief verkrijgbaar zijn in onze webshop: bestel jouw paar als eerste!

SNEAKERS IN MELVIN & HAMILTON STIJL

"Ugly shoes" zijn in de mode! Niet zo "ugly" als de naam laat uitschijnen, want deze fashionable sneakers zijn de perfecte keuze voor zowel heren als dames die opteren voor een comfortabele look, met een dikke zool, en vele kleuren en fun! Bij Melvin & Hamilton zijn "Chunky sneakers" de perfecte combo tussen de know-how van het merk, comfort en originaliteit.

Qua stijl is de bovenkant van de sneaker is een mix van verschillende leertypes, gaande van suède tot hairon leer, in kleuren die typisch zijn voor het merk. Of je nu houdt van metallic tinten, flashy kleuren of de zachtheid van suède leer, of ze allemaal, de Kobe en Flo modellen zijn gemaakt voor jou!
Het vakmanschap van Melvin & Hamilton zorgt voor sneakers die plantaardig gelooid zijn. De binnenkant is gemaakt van zacht nappaleer voor comfort en flexibiliteit. De inlegzool kan eenvoudig worden verwijderd als je deze moet vervangen door een steunzool.
De zool van deze nieuwe sneakers is een innovatie van Melvin & Hamilton - ontwikkeld door de jaren heen uit onze befaamde rubberen zolen. Hij bestaat uit drie delen, speciaal ontworpen om jou optimaal comfort te bieden:

  • De eerste laag, de rand die in contact komt met de grond, is gemaakt van natuurlijk rubber, duurzaam en weerbestendig.
  • De versterkte hiel, gemaakt van hard plastic, verhoogt de voet licht voor een perfecte ondersteuning en stabiliteit.
  • Een ultralichte microrubberen zool verbindt de buitenzool met de binnenzool en absorbeert schokken voor optimaal loopcomfort


Een uniek en innovatief ontwerp zonder concessies te doen aan de stijl, Flo & Kobe zijn perfecte voorbeelden van de Melvin & Hamilton schoen!

Trendy Sneakers Melvin & Hamilton
Terug naar boven
  Laden..