SUMMER SALES
SUMMER SALES
Leren sneakers Melvin & Hamilton

ATHLEISURE SCHOEISEL

De athleisure trend is in de jaren 80-90 in de VS ontstaan uit de combinatie van de woorden "athletic" & "leisure", maar het is pas sinds kort dat het echt van de grond is gekomen. Het spreekt voor zich dat 2020 grote veranderingen in onze levensstijl heeft veroorzaakten ons sommige keuzes heeft doen heroverwegen. We kunnen je vertellen dat de athleisure trend hier is om te blijven! Maar wat is het precies?

COMFORT & MODE

Athleisure is een manier van kleden waarbij sportkleding en modestukken worden gecombineerd. Wat je er zeker leuk aan zal vinden, is dat het zowel praktisch als volledig stijlvol is. Mix sportschoenen met je gewone modegarderobe en wees creatief!


Ontdek onze selectie veelzijdige schoenen die zowel sportief als chic zijn!

Dames leren sneakers Melvin & Hamilton

ATHLEISURE TRENDS VOOR HAAR

Athleisure draait om het dragen van casual maar stijlvolle outfits voor bijna elke gelegenheid. Je kunt gemakkelijk een look creëren door jeans en een leren jack te combineren met sportkleding zoals een joggingbroek of een legging, en natuurlijk je favoriete paar sneakers!


Heren leren sneakers Melvin & Hamilton

ATHLEISURE TRENDS VOOR HEM

Als je je de hele dag comfortabel wilt voelen en er tegelijkertijd stijlvol uit wilt zien, dan moet je deze trend zeker volgen! Bomberjacks, casual broeken, truien, polo's, sportieve schoenen zijn allemaal onmisbare items om in je garderobe te hebben. Maak van sneakers je favoriete schoeisel!

Hybride schoenen Melvin & Hamilton

HYBRIDE SCHOENEN

Wat als je op dezelfde dag een belangrijke zakenafspraak en een evenement met vrienden hebt? Als je werkomgeving geen strikte dresscode vereist, kun je kiezen voor een meer casual alternatief voor standaard chique schoenen - laat ons je voorstellen aan hybride schoenen! Hybride schoenen zijn perfect voor een business casual setting als ze worden gedragen met pak en stropdas, maar wanneer ze worden gecombineerd met chino's en een vestje, staan ze ook erg goed bij informelere gelegenheden, zoals avondjes op stap of voor een uitje met familie en vrienden. Je kunt deze smart casual schoenen op veel verschillende manieren combineren!


Sneakers en cuir Melvin & Hamilton

OP ZOEK NAAR MODE-INSPIRATIE?

Bekijk ons Instagram profiel:

Enjoying the sunny days - Harvey 35 & Hanna 74 ✨

#ss21 #leathershoes #summersale
Here Comes the Sun ☀ Save Now!

#ss21 #summersale #leathershoes #espadrilles
Don’t miss these Summer Deals.... ☀️

#ss21 #leathershoes #leathersneakers #leathermules #summersale
Our Summer Sale is here...!!! 💥✨
Terug naar boven
  Laden..