Shop nu. Betaal later via Klarna.

We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Over Klarna

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende aanbieder van betalingsmethodes als achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen.

Klarna x Melvin & Hamilton

Betaal later in België.

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten.

Klarna x Melvin & Hamilton

Betaal in 3 delen in Nederland.

Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

 • Stap 1

  Stap 1

  Voeg je favoriete items toe aan je winkelmandje en en kies in de check-out bij betaling voor de betaalwijze "Klarna".

 • Stap 2

  Stap 2

  Vul je persoonlijke gegevens in zodat Klarna je voor deze service kan registreren als je nog nooit eerder met Klarna hebt betaald.

 • Stap 3

  Stap 3

  Van Klarna ontvang je de factuur per e-mail. Je maakt de betaling dus over aan Klarna. Klarna verstuurt je ook reminders zodra je betalingstermijn verlopen is.

FAQ

Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd als de bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de Klarna app, dat gaat een stuk smooother. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Hoe werkt Betalen binnen 30 dagen?

Zodra uw bestelling bevestigd is, ontvangt u binnen twee dagen een e-mail met betalingsinstructies van Klarna. U heeft dan 30 dagen om uw bestelling uit te proberen en slechts te betalen als u tevreden bent. Vervolledig de betaling online, als het u past, zonder extra kosten. U kan betalen via kredietkaart of betaalkaart in Klarna.app of door u aan te melden bij www.klarna.com

Kredietcheck, of niet?

Als Klarna mij de optie geeft om 30 dagen na levering te betalen, doen ze dan een kredietcheck bij mij?

Zowel Melvin & Hamilton als Klarna zullen geen kredietcheck doen die impact heeft op jouw kredietwaardigheid. Het is wel mogelijk dat Klarna een ‘niet-geregistreerde’ navraag doet, dit heeft geen effect op jouw kredietwaardigheid.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling annuleer of terugstuur?

Zodra Melvin & Hamilton uw annulering/retour heeft aanvaard, zal Klarna het afschrift annuleren of uw betaling terugstorten. De retour zal onmiddellijk getoond worden in de
Klarna app.

Hoe betaal je aan Klarna?

Nadat je bestelling verzonden is krijg je een melding en heb je 30 dagen de tijd om je factuur te betalen met iDEAL of automatische incasso door in te loggen op de Klarna app of klarna.nl.