PREPPY

KLASSIEKE ELEGANTIE ONTMOET CASUAL CHIC

Men Lance 1 Melvin & Hamilton
Men Leonardo 37 Melvin & Hamilton

PENNY LOAFERS

Deze klassieke schoenen zijn het toonbeeld van moeiteloze elegantie en veelzijdige verfijning. Het kenmerkende splitdetail over de voorvoet geeft de loafers niet alleen hun naam, maar zorgt ook voor een vleugje nonchalance dat perfect is voor je preppy look. Ze zijn gemaakt van het fijnste leer en belichamen kwaliteit en stijl: een essentieel accessoire dat een tijdloze touch aan je outfit geeft.

Men Leonardo 37 Melvin & Hamilton
Men Dylan 2 Melvin & Hamilton

BROGUE DESIGN

Duik in de wereld van brogue designs en ervaar de symbiose van traditie en moderniteit in preppy stijl. Deze schoenen onderscheiden zich door hun karakteristieke gaatjespatronen en geperforeerde details. Ze geven je look een subtiele maar opvallende touch. Of je ze nu draagt bij casual off-duty outfits of meer formele gelegenheden, brogue designs voegen een unieke blikvanger toe aan je stijl.

Men Dylan 2 Melvin & Hamilton

MONKS

Voel de tijdloze verfijning met een vleugje extravagantie in onze Monks. Deze schoenen belichamen een preppy stijl op zijn elegantst. De opvallende dubbele riempjes geven de Monks niet alleen hun naam, maar geven je ook een zelfverzekerde look. Of ze nu van glad leer zijn of een subtiele textuur hebben, ze accentueren je persoonlijke stijl en vullen je verheven look perfect aan.

Men Lance 1 Melvin & Hamilton

Men Toni 43 Melvin & Hamilton

OXFORDS

Breng klassieke elegantie tot leven met onze oxfords. Deze tijdloze schoenen belichamen essentiële preppy stijl en stralen onderscheidende klasse uit. Hun gesloten vetersluiting geeft je look een formeel randje dat nog steeds past bij verschillende gelegenheden. In felle tinten, glanzend zwart of warm bruin, oxfords zijn het toonbeeld van kwaliteit en stijl.

Men Toni 43 Melvin & Hamilton

#youaremnh