Hoe combineer je enkellaarsjes met jurken in de lente?

Dames enkellaarsjes Emma 8 Melvin & Hamilton

Of het nu in de stromende regen is of in de lentezon - de combinatie van enkellaarsjes en jurk is perfect voor de overgangstemperaturen. Hoe kunnen deze twee iconische stukken van de damesgarderobe elegant worden gecombineerd?

Dames enkellaarsjes Jade 8 Melvin & Hamilton

De kunst van het dragen van je leren enkellaarsjes bij een jurk ligt in de fijne balans tussen stoerheid en harmonie, want zoals het gezegde luidt: the devil is in the detail, en dit geldt ook voor onze look. Of het nu gaat om laarsjes met veter, Chelsea boots of Western boots - het is cruciaal om een paar stijlregels te volgen om deze combinatie vakkundig te integreren in je dagelijks leven.

01 Hoe draag je enkellaarsjes bij een zwarte jurk?

Dames enkellaarsjes Emma 8 Melvin & Hamilton

Hoewel trends per seizoen veranderen en evolueren, is één kledingstuk altijd een veilige keuze: het zwarte jurkje. Het is een echte klassieker en gaat prachtig samen met leren enkellaarsjes. Voor een kantooroutfit kies je Chelsea boots en een zwarte midi-jurk met een getailleerd model dat je silhouet verlengt. Maak je look af met design sieraden en een effen of transparante panty als de temperaturen afkoelen.

02 Hoe draag je enkellaarsjes bij een witte jurk?

Dames enkellaarsjes Nyra 2 Melvin & Hamilton

Het minimalistische, eenvoudige witte jurkje krijgt een hele nieuwe dimensie als je hem combineert met enkellaarsjes. Voor een boho-look kies je voor modellen met dierenprint of suède. Om je outfit een rock chic look te geven en een contrast te creëren met je eenvoudige jurk, kun je laarsjes met veters of studs proberen. Bij een witte jurk kun je beter geen zwarte panty dragen. Draag in plaats daarvan een paar dunne wollen sokken om je voeten warm te houden.

03 Hoe draag je enkellaarsjes bij een kleurrijke jurk?

Dames enkellaarsjes Paisley 3 Melvin & Hamilton

Voor wie graag pop- of pasteltinten draagt, biedt de combinatie van enkellaarsjes met een kleurrijke jurk eindeloze mogelijkheden. Zwart, bruin, camel... Kies enkellaarsjes in neutrale tinten voor een evenwichtige look of durf ton sur ton te gaan door enkellaarsjes te kiezen in een kleur die lijkt op die van je outfit. Of het nu mat of lak is, speel met de afwerking van het leer op je schoenen om een uniek en gedurfd silhouet te creëren.

04 Hoe draag je enkellaarsjes bij een lange jurk?

Dames enkellaarsjes Finja 8 Melvin & Hamilton

Chique en casual, de lange jurk, vloeiend of gestructureerd, combineert elegant met je leren enkellaarsjes voor een look die zowel casual als verfijnd is. Kies plateaulaarsjes of enkellaarsjes met een lage hak voor optimaal comfort en een langgerekt silhouet. Voor een seventies look zijn cowboylaarzen of enkellaarsjes met franjes bijzonder geschikt - combineer met vintage sieraden en een leren riem voor een perfecte outfit.

 

#youaremnh