Onze stijltips voor de dikke zool trend dit herfstseizoen 2023

Platform derbies voor dames  - Melvin & Hamilton

De herfst staat voor de deur, de bladeren worden bruin en ondanks de nog zomerse temperaturen draait alles in de modetrends om zachte materialen en warme kleuren. Dit herfstseizoen 2023 markeert ook de terugkeer van een cultschoen. Je hebt ze misschien al gespot op je Instagram feed of op de catwalks dit seizoen. Ze zijn zonder twijfel dé schoenentrend voor de herfst van 2023. Met de nostalgie naar de jaren '90 biedt dit seizoen een nieuw leven aan dikke zolen of platformschoenen. Het herstelt de nobelheid van deze essentiële modellen, bekend in de popcultuur: een perfect ontwerp voor een slanke look, en een voorkeur voor outfits die altijd effect zullen hebben.

Heren sneakers Harvey 9 Melvin & Hamilton

Deze leren schoenen kunnen plat zijn en een plateau hebben over de gehele lengte van de zool, of een hak en een platform zool hebben. Onmisbaar deze herfst en perfect om een paar centimeter erbij te winnen, terwijl ze stabiel op je voeten blijven staan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en zijn geschikt voor alle voettypen.

Makkelijk te dragen, platformschoenen vergezellen je het hele jaar door, van casual en alledaagse looks tot meer formele looks voor speciale gelegenheden. Voor een eenvoudige stijl voor overdag zijn de referentiemodellen de platform sneakers. Super comfortabel, hun dikke rubberen zool geeft je meer hoogte en blijft plat. Kies voor avondkleding Chelsea boots en enkellaarsjes met plateauzool, of sandalen met sleehak.

Wat is de beste manier om plateauschoenen te dragen? Hieronder vind je al ons modeadvies en onze selectie van de meest elegante plateaumodellen om de wetten van de zwaartekracht in stijl te trotseren.

01 Voor haar, hoe en met wat dragen we wedges?

Dames sneakers Hailey 23 Melvin & Hamilton

Of het nu een koele winterdag is of een lenteavond, platform schoenen zijn de perfecte manier om een statement te maken. Ze bieden de perfecte balans tussen casual en elegant. Op kantoor zijn loafers met plateauzolen of sneakers met dikke zolen goed te combineren met een lange rok of een opgerolde jeans die je enkels laat zien.

Hoe draag je platform schoenen naar een bruiloft of een avondje uit? Kies een minirok, of kort jurkje met plateausandalen en een mooie panty met motief om te schitteren op de dansvloer. Droom je van verre oorden en zwoele zomeravonden? Voor een avondje uit zijn sleehakken perfect met een lange jurk.

Loafers Jade 6 Melvin & Hamilton

Voor de herfst, winter of als je in de stemming bent voor een meer masculine look, kies dan voor enkellaarzen met dikke zolen, boyfriend jeans en een goed passende blazer. Deze schoenen bieden comfort, stabiliteit en ondersteuning.

Onze favoriete damesmodellen:

02 For hem, hoe en wat de dragen bij platform schoenen?

Mannen Sneakers Harvey 104 Melvin & Hamilton

Voor degene die graag een makkelijk outfit in gedachten heeft om 's morgens geen tijd te verspillen! Je hoeft geen fashionista te zijn die alles weet over de laatste trends om een paar platform sneakers te dragen. De makkelijkste manier om je sneakers met dikke zolen of chunky sneakers te dragen is door ze te combineren met een jeans en een fleece sweater. Je schoenen geven een twist aan deze streetwear-combinatie die een klassieker is geworden in de mannengarderobe. Deze schoenen brengen een vleugje moderniteit en elegantie in elk basisstuk, van een blauwe chino tot een witte katoenen short.

Heren enkellaarzen George 1 Melvin & Hamilton

Op zoek naar de perfecte plateauschoenen voor bij je favoriete pak? Hou het bij twijfel eenvoudig: combineer derbies met een dikke zool bijvoorbeeld met een wit overhemd en een flanellen broek. Deze onfeilbare look zal de cycli van mode en trends doorstaan. In de zomer met een linnen hemd, in de winter met een navy coltrui, deze schoenen zullen perfect zijn om chic en koel te blijven. Zorg er wel voor dat je de buitenzool van je schoenen goed verzorgt, zodat hij brandschoon blijft.

Onze favoriete herenmodellen:

#youaremnh