Melvin & Hamilton's Handtekening

7 sterren: Melvin & Hamilton's kernwaarden

Bij Melvin & Hamilton ontwerpen en produceren we met de hand comfortabele, modieuze en vooral duurzame schoenen; we besteden bijzondere aandacht en zorg aan onze klanten, onze teams en de keuze van de materialen; we zijn vastbesloten om mooie designerstukken aan te bieden voor een betaalbare prijs.

"Dit is Melvin & Hamilton's 7-sterren handtekening:

meng ethiek, verantwoorde mode, creativiteit en een redelijke prijs voor iedereen."

Kopen bij Melvin & Hamilton is een garantie voor een product met de volgende kernwaarden:

Duurzaam - Betaalbaar - Cosmopoliet - Innovatief - Trendvol - Origineel - Gekleurd

01 Een duurzaam product

Duurzaamheid van Melvin & Hamilton producten

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, moeten we ook hun lange levensduur garanderen. De keuze van een nobel materiaal zoals leer en de knowhow van onze teams die schoenen en lederwaren produceren, zorgen ervoor dat onze producten een lange levensduur hebben die zowel door onze klanten als door onze partners wordt erkend.

Al jaren kiezen we vaak voor een plantaardig gelooid leer, wat respect heeft voor leer, het milieu en je gezondheid, om onze grondstoffen te behandelen: met onze genaaide en gelijmde zolen kunt u na enkele jaren ook gemakkelijk uw schoenen repareren bij een schoenmaker; elke dag werken we aan een kwaliteitsproduct in gezonde omstandigheden voor onze teams.

Het milieu, de gezondheid en de sociale bescherming zijn belangrijk voor ons op een dagelijkse basis en dat is al zo sinds de oprichting van het merk in 1988".

ONTDEK PLANTAARDIG LOOIEN

DUURZAAMHEID: ONTDEK ONZE BELOFTEN

02 Een betaalbare prijs

Betaalbare en eerlijke prijzen van Melvin & Hamilton producten

Het creƫren van een ethisch en verantwoordelijk kwaliteitsproduct is belangrijk voor ons maar uiteraard niet alleen voor een model, dat zit niet in onze principes. Daarom streven wij ernaar om een breed assortiment schoenen en accessoires aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

En een eerlijke prijs is de prijs:

  • die het mogelijk maakt om hoogwaardig leer en grondstoffen van hoge kwaliteit aan te schaffen.
  • die onze leveranciers, onze werkplaatsen en alle teams in het bedrijf adequaat beloont
  • die ons in staat stelt te innoveren en te investeren in nieuwe productietechnieken, maar ook in logistiek en efficiĆ«nte klantenservice.
  • waarmee je mooie modellen van ontwerpers kunt aanschaffen, uniek en van hoge kwaliteit, die je steeds weer met veel plezier zal dragen!

Onze keuzes in leveranciers, partners en de knowhow worden allemaal besloten door deze wens om een eerlijke compensatie te krijgen voor het werk van iedereen en een product waarvan de waarde duidelijk is.

03 Een cosmopolitische mode

Inspiraties cosmopoliet ontwerp Melvin & Hamilton

Bij Melvin & Hamilton hebben onze teams verschillende nationaliteiten, woonlanden, landen van herkomst... en inspiratiebronnen! Te beginnen met de ontwerpers, Karim & Olivier Choukair, en hun vader: van de oevers van de Middellandse Zee tot de oevers van de Neckar, via verder weg gelegen bestemmingen, gedragen door deze reisverhalen, inspireert onze kosmopolitische afkomst ons dagelijks om een mode te creƫren die rijk is aan verhalen, patronen, kleuren en emoties.

Een mode die we graag gedragen zien door jullie, om jullie eigen verhaal te maken!

04 Innovatie

Innovatie technisch product ontwerp Melvin & Hamilton

Het bijzondere van Melvin & Hamilton is dat het dagelijks innovatie en traditie combineert, zowel in het ontwerp van onze producten als in de productie ervan.

Onze schoenen staan al jaren bekend om hun rijke zelfgemaakte tinten: meer dan 78 kleuren, speciaal ontworpen in de loop der jaren, uniek in een vaak zeer gestandaardiseerde manier.

Lasergraveren van leer om originele patronen te creƫren is ook een van de sterke punten van onze creatie, net als exotische motieven; het onderzoek naar rubberen zolen, ultralicht, resistent en comfortabel, helpen ons de collectie na collectie innoverende modellen voor te stellen. Maar we werken ook dagelijks aan het verbeteren van de vaardigheden van onze voorouders, zoals gevlochten of ineengevlochten leer.

Bij Melvin & Hamilton gaan innovatie & handgemaakt hand in hand!

05 Een mode vol passie

Mode passie Melvin & Hamilton

Mode is fascinerend. Het weerspiegelt onze samenleving, onze keuzes, onze verlangens, het beschermt ons zowel als het ons siert.

Bij Melvin & Hamilton ontwerpen we leuke, originele, eclectische mode, die in je dagelijkse leven kan worden gedaan of je meest creatieve looks laten stralen, op basis van wat jij wil dragen vandaag. Een mode voor op kantoor, 's avonds en in het weekend, een mode om mee te nemen op reis, een mode die anticipeert op trends en nooit uit de mode raakt.

Waar je ook bent, wie je vandaag ook wilt zijn, er zal altijd een Melvin & Hamilton model zijn die bij je wensen past!

06 Originaliteit

Originaliteit creativiteit schoenen lederwaren Melvin & Hamilton

Wat is originaliteit? Het betekent dat je jezelf de juiste vragen stelt, soms buiten je comfort zone denkt, terugkeren naar het begin, maar bovenal je eigen touch, persoonlijkheid en creativiteit toevoegen aan een design.

Emotie is wat ons leidt. Wij geloven in de kracht van een mode die je een goed gevoel geeft, een mode die comfortabel is om te dragen en die je in staat stelt je te concentreren op het essentiƫle: jezelf.

Daarom aarzelen we nooit om risico's te nemen, extra kleur toe te voegen, genres te mixen, onverwachte patronen te mengen, man-vrouw stijlen voor te stellen, zodat iedereen iets kan vinden dat bij hem past en trends kan maken, zijn eigen mode.

07 En kleur!

Unieke kleuren huis tinten Melvin & Hamilton gekleurde mode

De wereld is verdrietig in alleen grijs, zwart of bruin. We hebben kleur en nuances nodig. Melvin & Hamilton schoenen dragen is vaak het begin van een schoen met een speels of kleurrijk detail op een klassieke schoen, om vervolgens mee te gaan in de schoonheid van rood leer, een gouden geborduurd motief of een veelkleurig gevlochten leder....


Wij zijn hier om je te begeleiden in de zoektocht naar kleuren die een goed humeur geven, de tinten die het beste bij je teint passen. Laat je verleiden, waag het, ontdek uw Melvin & Hamilton stijl en breng kleur terug in je dagelijks leven!

7 Signature Stars, een geschiedenis van gedeelde waarden

Al ruim 30 jaar groeit Melvin & Hamilton met je mee. Je loyaliteit is een onuitputtelijke bron van trots en inspiratie om deze duurzame, betaalbare, kosmopolitische, innovatieve, trendy, originele en kleurrijke mode te creƫren.

Bedankt voor het dragen van onze kleuren vol trots!

#youaremnh