Maattabel

Maattabel voor schoenen Melvin & Hamilton

Bekijk onze Melvin & Hamilton schoenmaatwijzer om direct de juiste maat te vinden. Vind al ons maatadvies om de juiste keuze te maken.

Melvin & Hamilton's maten

De internationale maattabellen bevatten een marge voor interpretatie, zodat enige variatie tussen verschillende fabrikanten mogelijk is. Elk merk interpreteert deze tabellen in termen van zijn eigen collecties en de morfologie van zijn klanten.

De schoenmodellen van Melvin & Hamilton vallen meestal groot uit - tenzij op de productpagina een andere aanduiding staat. Over het algemeen kan je je gebruikelijke maat of een kleinere maat proberen. Afhankelijk van het product, als een 40 je bijvoorbeeld gewoonlijk past, zullen wij je aanraden een 40 of een 39 te nemen in onze collectie!

Onze dames- en herencollecties zijn georganiseerd in families. Deze families komen overeen met een specifieke schoenvorm (breedte, neus, afwerking): Amelie, Jessy, Selina... Dus, als je goed voelt in een Selina loafer in 38, zal je net zo goed voelen in een Selina laars of derby in 38. Om jezelf tijd te besparen, kan je, als je vaste klant bent, de productfamilies bekijken die je al in je garderobe hebt.

Maattabel voor vrouwen

Maattabel voor mannen

Maattabel voor mannen

Let op, in de laatste kolom zijn de maten aangegeven in cm en zijn het gemiddelde schattingen, maar ze zullen je helpen om de juiste maat te vinden!

Onze verplichtingen

Om de keuze een stuk makkelijker te maken, bieden wij 14 dagen bedenktijd vanaf de ontvangst van het pakket om de schoenen thuis te passen! Als het product niet past, kan je het gratis retourneren voor omruiling of terugbetaling indien nodig.

Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden:

- via chat op de website

- via WhatsApp: (+33) 7 68 90 89 03

- per telefoon 020 808 53 70

- via email hello@melvin-hamilton.com

Neem contact met ons op, wij helpen je graag!