Heb je Melvin & Hamilton ontdekt en weet je niet zeker welke maat je moet kiezen? Hier zijn onze tips om je te helpen de juiste schoenmaat te kiezen!

Melvin & Hamilton's maten

De internationale maattabellen bevatten een marge voor interpretatie, zodat enige variatie tussen verschillende merken mogelijk is. Elk merk interpreteert deze tabellen in termen van zijn eigen collecties en de type voet van zijn klanten.

De schoenmodellen van Melvin & Hamilton vallen meestal groot uit - tenzij op de productpagina een andere aanduiding staat. Over het algemeen kan je je gebruikelijke maat of een kleinere maat proberen. Afhankelijk van het product, als een 40 je bijvoorbeeld normale maat is, raden wij een 40 of een 39 te nemen in onze collectie.

Op de productpagina zelf kan je voor de zekerheid kijken welk advies we geven voor het model. Hiervoor klik je tevens op maattabel.

Onze dames- en herencollecties zijn verdeeld onder families. Deze families komen overeen met een specifieke schoenvorm (breedte, neus, afwerking): Amelie, Jessy, Selina... Dus, als je goed voelt in een Selina loafer in 38, zal je net zo goed voelen in een Selina laars of derby in 38. Om jezelf tijd te besparen, kan je, als je vaste klant bent, de productfamilies bekijken die je al in je garderobe hebt.

Onze verplichtingen

Om de keuze een stuk makkelijker te maken, bieden wij 14 dagen bedenktijd vanaf de ontvangst van de bestelling om de schoenen thuis te passen! Als het product niet past of niet naar wens is, kan je het gratis retourneren voor omruiling of terugbetaling indien nodig.

Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden:

Bekijk ons Magazine voor meer tips!

Online shopping: onze tips om het perfecte paar schoenen te kiezen

Het lang verwachte moment van de winter sale is aangebroken. Gewapend met je smartphone of computer en geleid door je passie om nieuwe dingen te vinden, blader je van pagina...

Lees verder
Brede of smalle voeten: hoe vind je de juiste schoen?

Strakke veters of een oncomfortabel schurend gevoel - te strakke of te wijde schoenen kunnen een grote invloed hebben op je looppatroon en dus ook op je welzijn. Een paar...

Lees verder