Straight cut, skinny of boyfriend jeans: welke schoenen staan het beste bij jouw favouriete denim?

Damesschoenen met jeans - Melvin & Hamilton

Voor sommigen is het een favoriete broek, voor anderen is het bijna een geluksbrenger. De juiste jeans gaat elk seizoen mee en wordt van generatie op generatie doorgegeven. De zoektocht naar de perfecte jeans kan eindeloos lijken, maar maak je geen zorgen, hij bestaat: de juiste jeans voor elk lichaamsvorm.

De Jeans is een tijdloos kledingstuk voor vrouwen. Ze is een echte allrounder die kan worden gedragen naar feestjes, uit eten of naar een meeting op kantoor. Misschien ben je één van de gelukkige die het juiste model al heeft gevonden: een comfortabele, elegante jeans die je past als een handschoen en die je het hele jaar door kunt dragen. Dan is het tijd om het perfecte paar schoenen erbij te vinden en hebt je zo de perfecte look te pakken voor elke gelegenheid zonder uren voor je kleerkast te hoeven staan.

Ook al is een jeans altijd een goede keuze, de juiste schoen erbij is van cruciaal belang om de look compleet te maken. Of je je nu klaarmaakt voor een etentje of een marathondag op kantoor, er is een variëteit aan schoenen die goed te combineren zijn met jeans.

Met alle beschikbare modellen, welke schoenen draag je bij welke jeans? We hebben een gids samengesteld met de beste jeans- en schoencombinaties voor jou. Ontdek onze favoriete combinaties, van sneakers tot loafers, en ontdek welke schoen het beste bij je jeans past. Hier onze 6 stappen gids voor het vinden van het perfecte paar schoenen bij je favoriete jeans.

01 Welke schoenen draag je bij een witte jeans?

.

Dames Chelsea boots Susan 10 Melvin & Hamilton

Witte jeans zijn een must-have voor elke zomergarderobe, maar de juiste schoenen erbij vinden kan een echte uitdaging zijn. Gelukkig is er een breed scala aan schoenen die perfect passen bij je witte jeans.

Zwarte of witte sneakers zijn een tijdloos alternatief, maar bruine leren sandalen geven je outfit een geraffineerde bohème touch. Voor een trendy look kies je klompen met hak of tweekleurige leren loafers. Tot slot zijn kleurrijke enkellaarsjes of bruine suède enkellaarsjes een geweldige optie voor het tussenseizoen. Er is alleen één addertje onder het gras bij witte jeans: vermijd zwarte laarzen en enkellaarsjes, die contrasteren met je witte jeans en kunnen je silhouet rommelig doen lijken.

02 Welke schoenen passen bij een straight leg jeans?

Dames loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton

De jeans met rechte pijpen is een tijdloze, comfortabele casual stijl die gemakkelijk kan worden gecombineerd met veel paar lage schoenen, van leren derbies tot loafers tot leren sandalen. Het belangrijkste bij een jeans met rechte pijpen is dat je de kleuren van je schoenen elegant afstemt op die van je outfit, dan ben je klaar voor elke gelegenheid.

Voor een formele maar niet al te verfijnde look zijn leren loafers de perfecte schoenen om te dragen bij een straight cut jeans of een donker blauwe jeans. Voor een preppy look kies je loafers in licht leer of lakleer met kwastjes. Om uw winterlook nieuw leven in te blazen, kunt u sokken bij uw schoenen dragen! Kleurrijk, met glitter of met motieven, de combinatie loafer-sok is de toptrend van dit seizoen.

03 Welke schoenen bij een ⅞ jeans?

Dames enkellaarsjes Jade 8 Melvin & Hamilton

⅞-Jeans is een must have in de garderobe van elke vrouw en de perfecte metgezel voor een wandeling tijdens de zachte dagen van het tussenseizoen. Kort en strak aan de kuit, kies je het best voor lage schoenen die je enkels laten zien. In het voorjaar zijn espadrilles en muiltjes in de mode! Ze combineren met bohemienachtige accenten is ideaal voor het zomerseizoen. Voor de koelere maanden kies je voor soklaarzen, veterlaarzen of Chelsea boots.

Ballerina's zijn ook een populaire optie bij 7/8 jeans. Ze zijn comfortabel, elegant en perfect voor een kantooroutfit of een wandeling op vakantie. Sandalen daarentegen zijn ideaal voor zomerse dagen: plat voor een casual look of met hakken voor een formelere look.

04 Welke shoenen bij een ripped jeans?

Dames sneakers Hailey 23 Melvin & Hamilton

Draag een verwassen jeans voor een coole en gedurfde stijl. Een rock-chique look met zwarte enkellaarsjes, of meer urban met leren sneakers, een gescheurde jeans kan het hele jaar door worden gedragen. Maak plezier en creëer contrast met dit trendy stuk: zijn grunge en casual kant kan worden verzacht met witte sneakers overdag of pop en kleurrijke enkellaarsjes 's avonds.

Hakken zijn eindelijk een stijlvolle en gedurfde keuze om te dragen bij uw ripped jeans. Hoewel deze schoenstijl misschien niet goed lijkt te passen bij een grungy of licht verweerde jeans, voegt hij een vleugje elegantie en moderniteit toe aan je outfit. Kies gouden, rode of zwarte pumps voor een chique en verfijnde outfit.

05 Welke schoenen bij skinny jeans?

Dames enkellaarsjes Selina 29 Melvin & Hamilton

Skinny of slim jeans zijn ongetwijfeld de populairste broekstijlen van de laatste paar seizoenen. In de winter zijn leren boots en enkellaarsjes dan je beste vrienden: dankzij de strakke pasvorm van je jeans kun je ze in je schoenen schuiven om warm te blijven. Zodra de zomerse temperaturen aanbreken, laat je je enkels vrij en kies je voor gevlochten oxfordschoenen of platte leren sandalen.

Voor een sportieve look zijn leren sneakers de moderne keuze. Witte, hybride en veelzijdige low top trainers kunnen worden gedragen met al je slanke jeans, ongeacht hun kleur. Als je op zoek bent naar een meer originele stijl, kies dan voor trainers met grafische patronen en felle kleuren!

06 Welke shoenen bij rolled up jeans?

Dames derbies Amelie 3 Melvin & Hamilton

Als je een fan bent van cropped jeans: cuffed high-waisted jeans, mom jeans, rolled-up boyfriend jeans... Ga dan voor schoenen met een lage taille: sneakers, oxfords of zelfs leren derbies. Voor een etentje of een avondje uit tover je met een paar sleehakken je casual jeans tot een chique en sexy outfit. Voel je je meer op je gemak in platte schoenen? Kies dan voor een paar gouden, zilveren of met pailletten versierde ballerina's waarmee je comfortabel en elegant de dag doorkomt.

Als je de voorkeur geeft aan hoge schoenen, zijn leren enkellaarsjes een alternatief om te verkennen bij een opgerolde jeans. Ze geven je outfit een stoer tintje en kunnen worden gedragen bij de meest uiteenlopende kleuren denim. Voor een gekledere look met rock chic accenten kies je zwarte matte of lakleren enkellaarsjes.

#youaremnh