Hoe stijl je enkellaarzen deze winter?

Melvin & Hamilton enkellaarzen voor mannen en vrouwen

Deze herfst is er geen tussenweg: of het regent de hele dag of het is lekker warm. Dus wat moet je aantrekken? En welke schoenen moet je kiezen? Hier is het model waar je op gewacht hebt en zeker dit seizoen niet zult laten staan... Enkellaarzen komen je te hulp! Chelsea laarzen, biker boots, veterlaarzen, laarzen met hak... Wat dacht je van een paar dames- of herenlaarzen, met rubberen zolen zodat je geen zorgen hoeft te maken over lopen in de regen, terwijl je voeten droog en warm blijven?

Dames enkellaarsjes Jade 8 Melvin & Hamilton
Dames enkellaarsjes Susan 10 Melvin & Hamilton

Leren enkellaarsjes zijn gewoonweg onmisbaar op koude dagen. Dankzij de vele verschillende variaties passen ze bij elke look en stijl. De sleutel tot het succes van deze tijdloze schoenen is samengevat in twee woorden: Elegantie en duurzaamheid. Ze passen perfect bij je enkels, hebben een zeer goede pasvorm en een stevige grip op de grond, zodat je comfortabel kunt rondlopen.

Heren enkellaarzen Dylan 4 Melvin & Hamilton

Of het nu regent of waait, je kan altijd rekenen op je leren laarzen. Ze gaan zeker de seizoenen door en passen zich aan de veranderende temperaturen aan. Wij hebben onze stijltips voor het kiezen tussen de verschillende versies van deze tijdloze schoenen op een rijtje gezet. Hier bekijken we alle modellen enkellaarzen die je dit seizoen niet in de steek zullen laten.

01 Enkellaarzen voor heren: hoe combineer je ze stijlvol?

Heren enkellaarzen Trevor 34 Melvin & Hamilton

De herfst is de perfecte tijd om uw enkel boots uit de kast te halen, een absolute must voor de herengarderobe. Een paradepaardje die verkrijgbaar is in verschillende tinten en die het beste bij je look past. Of je nu kiest voor zwarte Chelsea boots, studded boots of veterlaarzen, je vindt zeker het perfecte model voor jou in onze collectie. Het sleutelwoord? Comfort! Kies voor hoogwaardige materialen en tijdloze modellen.

Enkellaarzen Heren Martin 5 Melvin & Hamilton

Er zijn veel opties, maar van onze kant zijn de herfstlooks die wij verkiezen smart casual: bruine leren veterlaarzen gedragen met jeans, een overhemd en een blazer, of met een dikke gebreide trui voor een winterse stijl. Meer trendy zijn zwarte Chelsea boots, die perfect passen bij corduroy chino's en een coltrui. Trek bij koelere temperaturen een pilotenjack of een lange wollen jas aan voor een moderne look met een vleugje elegantie.

02 Enkellaarsjes voor dames: hoe kun je ze stijlvol combineren?

Dames enkellaarsjes Cassy 1 Melvin & Hamilton

Plat, plateau of met hak, leren enkellaarsjes zorgen voor een gedurfd silhouet. Dit schoenmodel kan bij alles gedragen worden: jeans, een nette broek, een lange jurk, een rok... De keuze is aan jou. Het zachte seizoen laat je ook toe je laarzen op blote benen te dragen, met een short, een korte jurk of een lange rok voor een bohemienlook.

Dames enkellaarsjes Selina 25 Melvin & Hamilton

Tenslotte zijn enkellaarsjes perfect voor op kantoor. Kleurrijke en elegante laarsjes geven een zwart jurkje een vrolijke touch. Als je liever wat klassieker wil, kies je gewoon voor een paar blauwe of zwarte enkellaarsjes, die je bij elke gelegenheid kunt dragen! Meer casual: leren veterlaarzen gaan overal mee naartoe en passen perfect bij een zijden blouse of geborduurde blouse en een opgerolde jeans.

En, wat is jouw favoriete look? Deel het met ons op onze social media door gebruik te maken #mymnh en tag ons met @melvinandhamilton.

#youaremnh