Ultralicht rubberen zolen - alsof je op de wolken loopt!

Ultralicht rubberen zolen Melvin & Hamilton

Eenmaal gedragen, zal je nooit iets anders meer willen! Onze ultralicht rubberen zolen zijn je beste maatjes in iedere situatie! Ontdek hoe onze innovatieve technologie je ervaring met Melvin & Hamilton schoenen verbetert.

Het belangrijkste kenmerk van onze ultralicht rubberen zolen is dat ze extra licht zijn en alle schokken absorberen. Dankzij hun innovatieve technologie zorgen deze zolen voor een optimaal comfort en geven ze de indruk dat we op wolken lopen.

Nog een reden om van de ultralicht rubberen zolen te houden? In de winter houden ze onze voeten warm door ons te isoleren van de kou en de regen, maar ze geven ons ook extra stevigheid tijdens het lopen. De superlichte en comfortabele zolen geven klassieke leren schoenen een meer casual uitstraling en brengen ons in een zomerse stemming.

Dames enkellaarzen Selina 6 Melvin & Hamilton

Bij Melvin & Hamilton hebben we onze ultralicht rubberen zolen in felle kleuren, variërend van elektrisch blauw tot fuchsiaroze en geel die ons in staat stellen om originele ontwerpen te maken. Deze zolen maken alles mogelijk! Ontdek hoe onze ambassadeurs onze rubberen zolen dragen!

Ambassadors' choice Melvin & Hamilton

@papillonfully draagt ons Amelie 5 model en @mochicas (gefotografeerd door @nadinekuhnfotografie) koos voor de Susan 66.

Ambassadors' choice Melvin & Hamilton

@sugsean draagt onze Trevor 5 en @johannes_jger onze Scott 2.

#youaremnh