Welke schoenen draag je met een panty om chic en warm te blijven deze winter?

Dames laarzen Leonie 9 Mevin & Hamilton

De wintergarderobe maakt een comeback voor panty's. Naast hun isolerende eigenschappen die je beschermen tegen de kou, zijn panty's ook echte modeaccessoires waarmee je in een handomdraai gestroomlijnde benen hebt. Transparant, ondoorzichtig, wollen, gedessineerd of gekleurd, dit onmisbare kledingstuk voor vrouwen maakt deze maand een comeback en is verkrijgbaar in oneindig veel variaties. Net als bij je schoenen is het zaak te investeren in een goed paar dat je niet vanaf de eerste kras in de steek laat.

Als de temperaturen dalen en de dikke wollen sokken weer worden uitgepakt, is de combinatie van panty's en schoenen soms niet zo gemakkelijk. We hebben een kleine gids samengesteld over hoe je ze kunt dragen om er chic uit te zien in de winter en tegelijkertijd je benen warm houdt.

Dames enkellaarsjes Cassy 3 Melvin & Hamilton
Dames cowboylaarzen Marlin 31 Melvin & Hamilton

Voor een diner bij kaarslicht (Valentijnsdag komt eraan!), een zakenlunch of een avond met vrienden, zoom in op onze selectie schoenen om te dragen met panty's en alle alternatieve combinaties. Voor degenen die het een beetje koud hebben, kan het alternatief van panty's en sokken een goed idee zijn bij het koudste weer. Voor de trendy, durf een sok-laars te dragen! Een no-fail oplossing, precies in de tijdgeest.

01 Welke panty draag je bij gouden schoenen?

Glinsterende ballerina's, gouden enkellaarsjes of zelfs glitter loafers, om contrast te creëren en de metallic tinten van je schoenen te benadrukken, is de combinatie van gouden schoenen en een ondoorzichtige zwarte panty altijd zeer effectief. Als transparante of chique panty's niet verboden zijn, zal een zwarte panty altijd een klein effect hebben. Even elegant als comfortabel zijn onze iriserende modellen of die met metallic details die je overal zullen vergezellen, herfst of winter. Voor een dagje kantoor of een drankje op het terras, laat je verleiden!

02 Leren schoenen en een zwarte effen panty, wat zijn de opties?

Dames enkellaarsjes Sally 45 Melvin & Hamilton

Voor een grafische look: kleurrijke enkellaarsjes met een effen panty

Of je nu kiest voor mat of glanzend, zwarte effen panty's zijn een must-have in je sokkenla. Deze dikke, omhullende panty's geven niet alleen je figuur een boost, maar zijn vaak ook het warmst. Om een contrast te creëren met je panty en een sobere winteroutfit op te fleuren, durf je originele en kleurrijke enkellaarsjes te dragen. De laars laat een veelheid aan mogelijke outfits toe: biker boots, Chelsea boots, veterlaarsjes... Je hebt de keuze om je persoonlijkheid uit te drukken.

Voor de stad: sneakers met een effen panty

Voor wie van de combinatie comfort en elegantie houdt, zijn leren sneakers altijd een goed alternatief: ze zijn gemakkelijk aan te trekken, te onderhouden en passen zich aan alle fasen van je dag aan. Wat de modellen betreft, zijn witte of zwarte sneakers het gemakkelijkst te combineren met een veelheid aan panty's: effen, transparant en zelfs fantasie. Voor de durvers is het tijd om je paar ugly sneakers tevoorschijn te halen, die je heel gemakkelijk met een zwarte panty kunt dragen.

03 Welke schoenen draag je bij een zwarte panty?

Dames enkellaarsjes Susan 10 Melvin & Hamilton

To play it safe: hoge laarzen met een zwarte panty

Voor naar het werk blijft een zwarte transparante panty een tijdloze basis. Ze zijn perfect met een fluwelen of wollen minirok en een katoenen overhemd, een chique maar risicoloze combinatie. Om uit te gaan, durf voor een volledig monochrome look te gaan of een grijstint: donkere rok, zwarte panty en zwarte leren dijlaarzen. Om de dalende temperaturen te weerstaan, kruip je in een grote zwarte jas of een wollen caban: elementen met klassieke en zuivere lijnen die de rocky accenten zullen temperen.

Dames laarzen Leonie 21 Melvin & Hamilton

Voor het tussenseizoen: lage schoenen en een zwarte panty

Dames loafers Scarlett 63 Melvin & Hamilton

Aan het begin van elke lente en aan het eind van de herfst vraag je jezelf af: welke lage schoenen kan ik dragen met een panty? Als leren loafers de ideale schoenmodellen zijn om in het tussenseizoen te dragen, zijn bepaalde sandalen ook perfect te combineren met een dunne panty: maximaal 20 denier. Retro met een midi-rok of meer jongensachtig met een korte broek met hoge taille, ballerina's zijn tenslotte hèt model om te overwegen, want ze zijn heel licht en dus perfect om lang in de stad rond te lopen.

04 Welke schoenen draag je bij een fantasie panty?

Dames loafers Scarlett 45 Melvin & Hamilton

Voor grote (en kleine) gelegenheden: loafers en panty's met stippen

Voor een winterbruiloft of een concert met vrienden zijn panty's met stippen de juiste hoeveelheid elegantie en comfort om een ietwat klassieke outfit op te fleuren. Voor een feestelijke outfit trek je een paar leren loafers aan, een smetteloze babydolljurk, een little black dress of een lange vloeiende jurk. Voor een outfit voor overdag durf een leren minirok te dragen met een oversized blazer.

Om een ster van de jaren 80 te zijn: derbies of oxfords schoenen gecombineerd met een visnet panty

Hier is de perfecte terug naar werk look om regenachtige dagen in stijl te trotseren. Als visnet panty's in de jaren tachtig een belangrijk item waren, dan zijn ze het item dat je deze winter aan je garderobe wil toevoegen. Soms donker en rock chic, soms kleurrijk en preppy, ze zijn oneindig veelzijdig. Voor een coole look kies je voor kleurrijke derbies of chunky zolen en combineer ze met een jurk met grafische motieven. Voor een chic uniform kies je voor een rok met hoge taille, een getailleerde blazer en een paar slanke, zwarte oxford schoenen voor gegarandeerde elegantie.

#youaremnh