de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

Verslaafd aan sneakers - de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

De trend van de "ugly sneakers", ook bekend als "dad shoes" of "chunky sneakers" heeft onlangs de mode-industrie overgenomen. Om aan de verwachtingen van onze fans te voldoen, heeft Melvin & Hamilton een hele reeks unieke sneakers ontworpen. Als je nog steeds niet zeker weet of deze trend voor jou is, kijk dan eens hoe anderen hun Flo en Kobe van Melvin & Hamilton rocken!

Sneakers bij ons betekent een innovatieve zool, die zeer comfortabel is, verschillende soorten leer en natuurlijk het gebruik van een plantaardige tanning.

Als je onze sneakers bekijkt, herken je meteen de knowhow en het karakter van het merk: de mix van verschillende leersoorten, glad, suède of zelfs met haar, metallic tinten die samengaan met flitsende kleuren. Een uniek en innovatief ontwerp zonder in te boeten op stijl - zo doen we het bij Melvin & Hamilton!

Sneakers zijn perfect voor op reis wanneer je extra zekerheid voor comfort nodig hebt.

Ze zijn ook onmisbaar in de stad, ze helpen een klassieke look te doorbreken dankzij hun flitsende kleuren en zullen ook een vleugje elegantie toevoegen aan een nonchalante stijl door hun kwaliteitsleer, weerbestendige zolen en afwerkingen van hoge kwaliteit.

Heren kunnen onze leren sneakers ook op veel verschillende manieren combineren.  Trenchcoat, chino pants en een paar flitsende sneakers - dat is jouw recept voor een mooie outfit.  *Dit model is helaas niet meer beschikbaar

We houden zeker van de "bad boy" look met een leren jasje en donker denim.

We hopen dat we u geïnspireerd hebben met verschillende looks van onze influencers. Vergeet niet om je paar leren sneakers in onze webshop te kopen.

#youaremnh