Hoe draag je deze winter je veterlaarzen?

Veterlaarsjes Melvin & Hamilton

We verklaren het veterlaarzen seizoen voor geopend. Exit voor de klassieke leren enkellaarsjes, en maak plek voor de meer originele versie. Even geraffineerd als tijdloos zijn deze winter de veterlaarzen, een paar schoenen dat perfect bestand is tegen slecht weer en winterse temperaturen. Of je ze nu kiest met dunne zolen of dikke gekartelde zolen, deze modellen stadsschoenen geven een instant boost aan de meest formele outfits.

These boots are made for walking! Het belangrijkste voordeel van deze schoenen is hun comfort, en het gemak waarmee je ze lange tijd en zonder pijn kunt dragen wanneer je over straat loopt (en je dagelijkse stappenlimiet wil halen). Ze zijn duurzaam en gaan seizoenen mee zonder oud te worden: voor een unieke stijl en een modern silhouet zijn veterlaarzen ideaal.

Halverwege tussen een chic silhouet en een meer avontuurlijke look, zijn veterlaarzen te vinden in zowel mannen- als vrouwengarderobes. Qua stijl zijn deze modellen zeer gemakkelijk te dragen: ze zijn te combineren met de meeste broeken, overhemden en t-shirts. Het enige waar je rekening mee moet houden is de lengte van je broek, die moet goed aansluiten rond de wreef, met een zoom of gewoon met een opgerolde rand.

Deze winter enkellaarsjes vormen zich perfect aan bij je enkels dankzij het vetersysteem waarmee je de breedte van de laars kunt aanpassen aan je lichaamsbouw. Dunne enkels of gespierde kuiten, er is voor elk wat wils! Wacht niet langer en ontdek al onze stijltips om je veterlaarzen het hele jaar door te dragen.

01 Veterschoenen voor heren: hoe draag je ze deze winter

Heren enkellaarzen Dylan 4 Melvin & Hamilton

Maak je de trends van het seizoen eigen terwijl je trouw blijft aan je stijl! Om deze cultschoenen op hun juiste waarde te schatten, kies je ze op basis van de favoriete kleuren in je garderobe om een look te creëren die bij jou past. De vraag die bij je opkomt is ongetwijfeld: welke broek draag je bij veterschoenen? De perfecte garderobe voor het tussenseizoen bestaat uit een katoenen chino, een getailleerd jasje en een paar veterlaarzen. Dit is een allround stijlvolle outfit die je kunt aantrekken van 's ochtends tot 's avonds, voor een feestje of een dag op kantoor.

Heren enkellaarzen Trevor 34 Melvin & Hamilton

Voor een meer geklede look: bruine veterlaarzen, een marineblauwe pantalon, een coltrui en een goed passende trenchcoat: het toppunt van chic. Om het kleurenschema van je look harmonieus te houden, kies je sokken die ten minste één tint donkerder zijn dan je broek. Ten slotte behoudt de straight jeans jaar na jaar zijn status als stijlicoon. Combineer je favoriete stijl met leren veterlaarzen. Kies voor deze combinatie van verschillende kleuren en texturen, een origineel en harmonieus geheel, dat tonen en stoffen combineert.

02 Veterschoenen voor dames: hoe draag je ze deze winter?

Dames enkellaarsjes Leonie 20 Melvin & Hamilton

Net als hoge laarzen of gevoerde enkellaarsjes, zijn veterlaarsjes een onmisbaar voor de winter. Voor een evenement, een vergadering, of gewoon omdat je die dag chique voor de dag wil komen, veterschoenen met een ranger look, een mini-jurk en een transparante of effen panty. De gekartelde zolen geven een modern tintje aan elke outfit, voor een eigenzinnige winter look. Kies voor een straight jeans of een katoenen broek, perfect voor het tussenseizoen. Ze mogen niet te lang zijn, zodat de details van je enkellaarsjes zichtbaar zijn.

Dames enkellaarsjes Sybill 21 Melvin & Hamilton

Voor een rock-chic look zijn deze enkellaarsjes perfect met een 7/8e broek en een bomberjack. Met dikke veters, stijlvolle klinknagels en ingekeepte zolen zijn deze trendy zwarte enkellaarsjes perfect om je figuur te accentureren en in stijl rond te lopen. Dit model geeft je look meteen een verfijnde touch. Voor een meer bohemianachtig look kies je voor een geborduurde blouse, bruine leren enkellaarsjes en een uitlopende of palazzo broek. Voor een meer casual look kies je voor een cargo broek. De cargo broek met achterzakken is een casual katoenen stijl die voor elke gelegenheid kan worden gedragen: formeel met een blazerjasje, of stoer met een oversized overhemd en een dunne trui voor op kantoor.

#youaremnh