Vier metalen details die je outfit deze winter zullen opfleuren

Leren schoenen met metalen details - Melvin & Hamilton

Gouden studs, zilveren spikes, gespen of zelfs horsebits, metalen details en hun kostbare allure nemen een belangrijke plaats in ons creatieve proces in. Ze zijn als plaatsvervangende juwelen, die onmiddellijk een touch van verfijning toevoegen aan elke outfit. Van klassieke geklede schoenen tot de meest feestelijke, deze sprankelende details verschijnen op onze schoenmodellen en zijn geïntegreerd in al onze collecties door de seizoenen heen.

Het kwik daalt misschien, maar de stijl niet! Glanzende elementen en metalen details passen perfect bij de meest uiteenlopende schoenstijlen. Monks met studs of spikes zijn perfect voor je kerstdiner, terwijl Chelsea boots met gespen je zullen vergezellen op je sneeuwwandelingen. Voor een verzorgde look kies je voor loafers met horsebits, die even elegant als comfortabel zijn.

Wat de looks betreft, zijn er twee denkrichtingen: kleed je in kleuren om te contrasteren met de koele tinten van het metaal, of creëer een monochroom silhouet om je juwelenschoenen tot hun recht te laten komen. Van loafers tot enkellaarsjes en derbies, we bekijken alle metallic details in onze modellen, zodat je de winter kan doorbrengen in een warmer paar schoenen dan ooit tevoren.

01 De loafers met Horsebit

Dames loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton

Of het nu gaat om een clip-on, kwastje of minimalistische stijl, leren loafers zijn er in talloze stijlen. Maar waar we vandaag in geïnteresseerd zijn, zijn inderdaad de loafers met een clip/bar: een stijltandem die altijd werkt! Met zijn pop en zure kleuren heeft dit klassieke model een make-over gekregen. De Scarlett 22 is een moderne herinterpretatie van deze must-have voor het dragen van kleur in de winter.

02 Laarzen met gesp

Dames enkellaarsjes Cassy 1 Melvin & Hamilton

Durf origineel te zijn met dit paar bruine leren Chelsea boots, leren enkellaarsjes met ingekeepte zolen die deze winter 2022 een hit zullen zijn. Als je niet meteen weet hoe je deze laarzen kunt dragen, dan kunnen wij je vertellen dat ze gemakkelijk te combineren met verschillende looks, van een lange wollen jurk voor een minimalistische look tot meer casual raw denim.

03 Monks met studs of spikes

Heren monks Lance 1 Melvin & Hamilton

Hoe kun je in een oogwenk een licht klassieke outfit opsmukken? Met stijl en subtiliteit maken de kleine gouden spikes op deze zwarte monks ze tot de hipste rock chic schoen van het seizoen. Met monks met metallic details is het nog nooit zo makkelijk geweest om je outfit te laten stralen! Een onmisbaar kledingstuk voor het einde van het jaar, perfect om het grijze winterweer op te fleuren.

04 Enkellaarzen met studs

Dames enkellaarsjes Sally 45 Melvin & Hamilton

Als je een chique, gepolijste look wil creëren met metallic details, dan zijn deze rivet boots de perfecte keuze. Comfortabel, elegant en gemakkelijk aan te trekken, deze bruine leren Chelsea boots met glinsterende details zijn een zekerheid voor de winter. Voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een wandeling in de sneeuw of regen, deze schoenen zullen u dit seizoen overal vergezellen.

#youaremnh