Dansend de lente in - klassieke ballerina's maken hun grootse comeback!

Ballerina's Melvin & Hamilton

Al in de jaren '50 maakten ballerina's deel uit van de garderobe van elke fashionista! Iconische filmsterren als Audrey Hepburn en Brigitte Bardot maakten dit schoentype beroemd en creëerden hun kenmerkende vrouwelijke en speelse looks! Sindsdien zijn ballerina's nooit meer weggegaan en hebben ze zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. In de zomer van 2020 wachten de nieuwe ballerina schoenen op je in compleet nieuwe variaties! En ook onze tijdloze bestsellers kregen een nieuwe look! Ontdek de oude en nieuwe favorieten!

01 Opmerkelijke trendsetters

Deze ballerina's houden ervan om alle aandacht te trekken! De must-haves van het seizoen worden gekenmerkt door trendy details zoals een puntige neus, metallic of felle kleuren zoals blauw en paars, gevlochten leer of dierenprints. Of je het nu gelooft of niet, ballerina's kunnen cool & gewaagd zijn! Voor de perfecte trendy look, probeer onze Alexa - of Lydia -modellen eens!

02 Speelse dagdromers

Ballerina's Melvin & Hamilton

Zachte kleurnuances, geraffineerde details en een ronde neus... Vrouwelijke ballerina schoenen zien er verrukkelijk uit met blouses, jeansrokjes of wikkeljurken en verspreiden de flair van lange zomernachten! En als je zin hebt in een twist, zijn onze strikbare ballerina's de perfecte keuze! Elke romanticus zal daar zwak voor zijn! Maar als je in de stemming bent voor een maritime look, ga dan voor rode of marine blauwe ballerina's !

03 (Vernieuwde) Klassiekers

Ballerina schoenen Melvin & Hamilton

Tijdloos, maar altijd in de mode! Zwarte of witte ballerina's zoals ons model Kate zijn de perfecte keuze voor puristen! De slanke vorm en de kleine hak verlengen elk been - de ideale schoen voor zakelijke en casual looks! Bovendien verrast onze klassieke collectie ons elk seizoen met nieuwe kleuren en materialen. Een must-have in elke garderobe!

#youaremnh