Kleuren van Melvin & Hamilton - Je loopt zeker geen blauwtje met deze schoenen!

Heren muiltjes Clive 2 Melvin & Hamilton

Ben je klaar voor onze laatste passie? Blauwe schoenen staan momenteel bovenaan het Fashionista-wensenlijstje! Ook al zijn ze niet zo gemakkelijk te combineren als hun zwarte en bruine vrienden - het stijlen is zeker de moeite waard!

01 De Marine Trend

Herensandalen Sam 39 Melvin & Hamilton
Heren sneakers Newton 23 Melvin & Hamilton

Elke zomer, vooral wanneer de warmte zich ophoopt in de grote stad, zorgt de Marine Stijl voor visuele verkoeling. Van enkellaarsjes tot sandalen en sneakers, onze schoenen in donkerblauwe tinten met witte details doen ons dromen van de kust en zijn perfecte tijdloze eyecatchers. Deze look is super makkelijk te stylen als je de kleuren van de schoenen in je outfit gebruikt!

02 Business, Baby

Heren derbies Martin 15 Melvin & Hamilton
Dames loafers Scarlett 45 Melvin & Hamilton

Wie kent de standaard klassering niet: zwarte schoenen voor de formele moment, bruin voor de vrije tijd. Als je een beetje pit wilt toevoegen aan dit concept, zijn blauwe veterschoenen de juiste keuze. Oxford-schoenen of derby's zoals Clark en Lewis voor mannen en loafers zoals Scarlett en Selina voor vrouwen brengen een serieuze maar verfrissende noot van kleur in elk kantoor! 

03 Elegant & Stijlvol

Heren derbies Lance 24 Melvin & Hamilton

Vooral in de zomer en bij feestelijke gelegenheden zijn gekleurde schoenen sowieso welkom en wat is een mooiere keuze dan blauwe derbies of ballerina's in ijsblauw? Als je liever iets kleurrijker wilt, dan vindt je zeker jouw favoriet bij Melvin & Hamilton, van klassiek donkerblauw tot hemelsblauw tot exotisch turquoise, je zal verrast zijn.

Trouwens: Vooral in combinatie met warme nuances als beige of oranje komt een koel blauw goed tot zijn recht!

04 Dromerig Turquoise

Dames loafers Adley 3 Melvin & Hamilton

Deze kleur straalt een heel bijzondere flair uit en trekt gegarandeerd de aandacht! Turquoise schoenen vragen om een stijlvolle en avontuurlijke drager. Omdat deze kleur warmer is dan helder blauw, heeft turquoise een iets mystieke uitstraling. Deze kleur op gevlochten leren muiltjes zoals de Hanna zien ze er extreem luxueus uit en helpen je zeker de zomer door!

#youaremnh