Een kijkje in onze nieuwe herfst- en wintercollectie 2019

Leren schoenen herfst- wintercollectie Melvin & Hamilton

Ben je net zo enthousiast als wij om de nieuwste herfst- en wintercollectie van Melvin & Hamilton te zien? Wat hebben de ontwerpers in petto voor het komende seizoen? Bekijk snel ons artikel.

De zomer komt langzaam aan zijn einde en het moment waar we allemaal op zaten te wachten is eindelijk aangebroken! De eerste nieuwe modellen uit de herfst- en wintercollectie 2019/2020 zijn al in preview beschikbaar in onze webshop en wachten op je! Laten we er eens een paar bekijken.

01 Dierenprints

Nog steeds zeer populair, de dierenprints hebben een speciale plaats in onze collecties. Luipaardprint in hairon op leer, krokodillenleer nagebootst.... De nieuwste collectie heeft tal van elementen die kenmerkend zijn voor de identiteit van ons merk.

Dames derbies Betty 3 Melvin & Hamilton
Heren enkellaarzen Greg 2 Melvin & Hamilton

02 British Chic

De Britse stijl ligt aan de oorsprong van de Melvin & Hamilton schoenen, aangezien de zakelijke stijl in de jaren '80 geassocieerd wordt met Derbies en Oxford schoenen. Éen van de elementen die je zal vinden in het komende seizoen is zeker het ruitjespatroon.

Dames enkellaarzen Amelie 5 Heren derbies Freddy 2 Melvin & Hamilton
Dames enkellaarzen Amelie 5 Melvin & Hamilton
Heren derbies Freddy 2 Melvin & Hamilton

03 Kleuren

Kleuren maken een groot deel uit van het DNA van Melvin & Hamilton. Deze herfst zullen we dan ook zeker niet voor somber grijs gaan! Wist je al dat er 78 unieke homemade kleuren gebruikt worden door ons merk? We blijven met de kleuren spelen en we zijn niet bang om ze te mengen. Zelfs onze rubberen zolen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Dames derbies Betty 2 Melvin & Hamilton
Dames enkellaarzen Selina 6 Melvin & Hamilton

04 Klassiekers

Wat zijn betere schoenen om weer aan het werk te gaan dan een paar klassieke leren schoenen van hoge kwaliteit? Elegante en uiterst comfortabele schoenen garanderen je het vertrouwen om afspraken, noodgevallen en andere stressvolle situaties het hoofd te bieden. Onze fans van klassiek design zullen niet teleurgesteld zijn door onze nieuwe collectie. En klassiek betekent niet saai! Je vindt er speciale accenten zoals een gekleurde binnenzool of buitenzool, metalen details, originele textuur of decoratieve perforaties die bekend staan als broguing.

Dames loafers Scarlett 1 Melvin & Hamilton
Heren derbies Martin 1 Melvin & Hamilton

Meer zien? Bezoek onze webshop en bekijk onze nieuwste modellen.... en maak je geen zorgen, er komen er binnenkort nieuwe bij! 

#youaremnh