Vancouver - De absolute IT-bag

Leren handtas Melvin & Hamilton

Bij Melvin & Hamilton draait het niet alleen om de schoenen, we hebben een heel universum van modeaccessoires gecreëerd, waarvan onze bestseller collectie van Vancouver handtassen er één is.

Ontdek een unieke knowhow in onze lederen tassen!

01 Vancouver

Leren crossbody tas Melvin & Hamilton

Wat is de perfecte handtas? Een waar al je spullen in passen? Een die classy en stijlvol is? Of een die duurzaam is en zich aanpast aan je levensstijl? Voor ons moet het de perfecte combinatie van alle drie zijn! De mode verandert seizoen na seizoen, maar de meest iconische handtas blijft voor altijd bij je.

Alle beschikbare kleuren

02 Wat zit er in je tas?

Leren tas Melvin & Hamilton

Vancouver is de perfecte damestas waarin je al je benodigdheden kwijt kunt! Dankzij het grote compartiment en de verschillende vakjes heb je niet alleen voldoende ruimte, maar kun je ook gemakkelijk kleine spullen terugvinden die je misschien kwijt kunt raken.

03 Duurzame keuze

Uitmuntende kwaliteit kan alleen worden gegarandeerd door handwerk en natuurlijke fabricagemethoden. Een duurzaam productieproces, met respect voor mens en natuur, heeft altijd deel uitgemaakt van ons DNA - en dat is niet anders als het om onze handtassen gaat. Je bent er zeker van dat je een bewuste keuze maakt voor een product dat handgemaakt is met plantaardig gelooid leer en het label duurzaam draagt.

Onze verplichtingen

04 Mix & Match !

 

Onze handtassen van plantaardig gelooid leer passen perfect bij de tinten van je Melvin & Hamilton schoenen... en ook bij andere accessoires! Vind een passende accessoire in ons aanbod van:

Schoenen - Riemen - Armbanden

Leren schoudertas Melvin & Hamilton
Leren schoudertas Melvin & Hamilton
Leren schoudertas Melvin & Hamilton

05 Exclusieve tas

Wij geloven in originaliteit, daarom zijn onze handtassen zijn verkrijgbaar in beperkte oplage en slechts enkele stuks, zodat je zich echt speciaal kunt voelen! Met Vancouver ben je er zeker van een fashion statement te maken!

Leren schoudertas Melvin & Hamilton

06 All-rounder

Hoogwaardig leer, bijpassend handvat en riem in de meest trendy prints zoals tweed, zebra of luipaard, wat kun je je nog meer wensen? Je kunt de tas als schoudertas dragen of als crossbodytas. Hij ziet er ook prachtig uit als je hem gewoon in je hand houdt, want de schouderriem kan worden verwijderd als je daar zin in hebt!

07 Unieke know-how

7 sterren handtekening waarden Melvin & Hamilton

Bij Melvin & Hamilton ontwerpen en vervaardigen we met de hand modieuze en duurzame producten. Melvin & Hamilton's 7 Star Signature wordt vertegenwoordigd door een mix van ethiek, verantwoorde mode, creativiteit en eerlijke prijzen voor iedereen.

Onze 7 Sterren Handtekening

#youaremnh