De details van onze schoenen

De details van onze schoenen

Laten we de details eens van dichtbij bekijken...Vandaag willen we je een kijkje geven in onze details, veel van onze schoenen hebben ze. Of het nu gaat om gekleurde leren zolen, brogues, broderie, lasercut of een ander detail, we weten dat deze allemaal geliefd zijn bij onze klanten, dus waarom zouden we ze niet eens van dichtbij bekijken?

Gekleurde leren zolen

Klassiek bruin, gekruid rood, lichtbeige, funky blauw, flitsend oranje of zelfs meerderkleurig! Veel van onze leren zolen hebben prachtige kleuren, deze schoenen geven een beetje pit aan je outfit en een beetje kleur aan donkere pakken of jurken!

Gespen

Zacht en chique of groot voor een rock stijl, onze gespen zijn een van de bekende details van onze schoenen. Je vindt ze op onze monks en op sommige van onze laarzen.

Borduurwerk

Bloemen, logo's, vlinders, al deze mooie details op leren schoenen geven ze een zoete of onconventionele uitstraling.

Gevlochten leer

Een van onze bekende technieken, gevlochten leer, is een comeback aan het maken. Of je nu sandalen, muiltjes of derby's draagt, je zult zien dat gevlochten leer een mooie twist aan je look geeft, zeker als je kiest voor een veelkleurige versie!

Lasercut

Slechts enkele van onze modellen hebben deze excentrieke detaillering, vaak stellen ze egyptiaanse tekeningen voor maar onze Clark 14 heeft een verbazingwekkende roos als lasercut detail

Patronen in leer

Schildpad, krokodil, slang... Wist je dat Melvin & Hamilton hun patronen imiteert? In onze ateliers hebben we de beste ambachtslieden die deze patronen het beste namaken. Ze bestaan ook op plantaardig gelooid leer, op gekleurd leer zodat het je klassieke schoen een mooie exotische uitstraling geeft!

Reliëf

Metalen bloemen reliëf ontwerp, op dit moment hebben slechts 3 modellen dit geweldige ontwerp, wat een mooi metallic 3D detail aan uw schoen geeft. Dit detail is eigenlijk 2 in 1!

Dus heb je besloten wat je favoriete detail is?

#youaremnh