Enkellaarzen, een kennis van het merk

Leren enkellaarzen van Melvin & Hamilton

De laarsjes van Melvin & Hamilton staan voor de traditie en knowhow van ons bedrijf. Seizoen na seizoen verrassen we je met onze altijd trendy en verfijnde ontwerpen.

Een unieke ervaring, zowel in de winter als in de zomer!


01 Laarzen gids

Maar wat is een enkellaars eigenlijk? Het is een hogere schoen, tot net boven de enkel. Comfortabel, gemakkelijk aan te trekken en zit strak om de voet, ongeacht het een chelsea boot, jodhpur boot is of dat hij een vetersluiting of ritssluiting heeft.

Bij Melvin & Hamilton heeft de laars een platte of kleine hak, uiteraard gemaakt van hoogwaardig plantaardig gelooid leer, maar hij is ook gemaakt van bijvoorbeeld fluweel, tweed-stijl stoffen of met handgemaakte borduurwerken! Elk odel heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, en heeft zijn eigen fans, zowel bij vrouwenals bij mannen.

02 Onze favoriet: De Chelsea boots

Chelsea Boots Melvin & Hamilton

De Chelsea boot is precies zoals wij ons de perfecte enkellaars zien: gemakkelijk aan te trekken dankzij de lederen schoenriem en de elastieken die hij van zijn militaire oorsprong heeft geërfd, een lichte London touch (waarom zou hij dan Chelsea heten?) en erfecte comfort.

De slanke vorm van de chelsea boots geven een visuele verlenging van het been, zelfs zonder hak - en ze laten alle designs toe waar we bij Melvin & Hamilton van houden.

Onze Chelsea laarzen behoren tot de meest emblematische modellen van ons merk en zijn verkrijgbaar in exotisch leer en veel verschillende kleuren! 

Al onze Chelsea boots

03 Jodhpur boots & andere gespen

Jodhpur Boots Melvin & Hamilton

Ontdek nieuwe stijlen dankzij de jodhpur laarzen! Deze boots zijn een erfenis van ruiters, maar komt dit keer uit India, vooral uit de gelijknamige regio van dit land. Ze zijn nu een grote hit onder de enkellaarzen, vooral in een herengarderobe.

We houden ervan hoe jodhpur laarzen worden gemaakt van twee over elkaar gelegde stukken leer, samengebonden met een leren gespen band. Om een maximum aan comfort te verzekeren, hebben de meeste Melvin & Hamilton jodhpur laarzen ook een rits, voor een betere pasvorm.

En als je van gespen houdt.... De Melvin & Hamilton jodhpur laarzen geven net een iets andere twist, evolueren in vorm & afwerking en creëren een gloednieuwe trend & stij! 

Al onze jodhpur laarzen

04 Veterlaarzen: chukka, balmoral of andere boots?

Veterlaarzen Melvin & Hamilton

Helemaal gek op veterschoenen?

Met of zonder rits, veters zijn een trend onder de enkellaarzen. Ze geven een beetje magie aan vrouwelijke laarzen, gezoomd tot metalen oogjes; ze worden ook wel chukka laarzen genoemd als hun vorm dichter bij een elegante schoen komt... er zijn honderden manieren om laarzen met vetersluiting te dragen!

Al onze veterlaarzen


05 Mix & match !

Een Mix & Match van stijlen is iets waar we gek op zijn en wat we het beste doen bij Melvin & Hamilton. Laarzen, een of onze favorieten, zijn daarom geen uitzondering op de regel!

Elastische bandjes van onze geliefde chelsea laarzen komen samen met de gespen van de jodphur laarzen, de veters lopen langs de klassieke vorm en brengen ze fantasievol, winterlaarzen evolueren naar zomersehippe schoenen... exotische patronen, fluweelleer, kwastjes, knoopjes, borduursels - er zijn geen grenzen aan creativiteit en geen beperking van hoe je het dragen van de enkellaarzen van Melvin & Hamilton's, dag en nacht, leuk zult vinden!

Dames enkellaarzen Selina 29 Melvin & Hamilton
Heren enkellaarzen Lewis 26 Melvin & Hamilton

#youaremnh