Kleuren van Melvin & Hamilton - Geef groen een kans!

Dames enkellaarzen Selina 48 Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton staat bekend om zijn rijke scala aan kleuren. We houden ervan om kleuren toe te voegen aan onze looks en ons te onderscheiden van de massa. Ter gelegenheid van Saint Patrick's Day presenteren we je enkele van onze groene schoenen zien die vol charme zitten en we laten je zien hoe je ze kan dragen!

Elk jaar op 17 maart vieren mensen over de hele wereld de Ierse cultuur en het Ierse erfgoed ter ere van St. Patrick's Day. Vanuit Parijs, langs Rio de Janeiro, Sydney, Cairo en terug naar Londen, kunnen we de beroemde bezienswaardigheden in het groen zien oplichten. We nodigen je ook graag uit voor een reis door onze groene stijlen!

01 Groene schoenen voor vrouwen

Megan 3R Dames enkellaarzen Melvin & Hamilton

We zijn gecharmeerd van onze Megan 3R - deze groene damesschoenen zijn onze favoriete stijl! Groene platform enkellaarsjes zijn zo on trend, geen wonder dat ze het afgelopen seizoen een van onze meest verkochte modellen waren!

Of je nu op zoek bent naar groene enkellaarzen of groene muiltjes, in onze collecties vind je een grote variëteit aan types en verschillende tinten.

Wat vind je van deze mooie olijfgroene sneakers? Een camouflagekleur die toch in het oog springt!

Sneakers voor dames Tessa 2 Melvin & Hamilton

02 Groene schoenen voor mannen

Groene schoenen zijn een goede keuze voor wie wil opvallen met originele kleuren. Van olijfgroen tot effen groen, deze groene schoenen voor heren zijn on trend.

Heren enkellaarzen Matthew 38 Melvin & Hamilton

03 Hoe draag je groene schoenen?

Mijn schoenen als aandachtspunt

Er is geen twijfel mogelijk - groene schoenen vallen op! Als je veilig wilt zijn met je outfit, laat dan de schoenen het enige gekleurde element zijn en ga voor een stijlvolle zwart-witte look. De enige regel: met groene schoenen val je altijd op.

Dames sneakers Pearl 1 Melvin & Hamilton

Groen en... groen?

Waarom niet? Groen houdt van groen (oké, en zijn complementaire kleur rood, natuurlijk). Als je wat meer groene details aan je outfit toevoegt, zal de hele look meer in elkaar gezet lijken en je meteen in de jungle brengen.

Rood houdt van groen

Ja, we weten dat je aan kerstbomen denkt - maar er zijn veel meer mogelijkheden om deze kleuren te combineren, dankzij het enorme scala van limoen tot olijfgroen en van rosé tot een fel oranje. Deze looks zijn wat lastiger te stylen, maar de look is een zoveel keer meer waard!

Safari modus

Groen is misschien wel de meest voorkomende kleur in de natuur, dus waarom zou je het niet zo stylen? Een zachte groene tint harmonieert perfect met warme bruine tinten. Om de look wat beter te laten uitkomen, voegen we graag wat dierenprints toe voor een trendy uitstraling.

 

#youaremnh