Melvin & Hamilton viert zijn 30 jarig bestaan met een speciale collectie!

Melvin & Hamilton viert zijn 30 jarig bestaan met een speciale collectie!

Zoals je inmiddels misschien hebt kunnen lezen viert Melvin & Hamilton dit jaar zijn 30e verjaardag! Naast feestjes en flashbacks hebben wij ook besloten iets speciaals te doen en … hebben we een speciale jubileum collectie gecreërd! Deze collectie staat inmiddels in onze webshop en wij zijn super enthousiast deze unieke meesterwerkjes met je te kunnen delen.

 

01 Melvin & Hamilton’s jubileum collectie

Een van de belangrijkste dingen van de afgelopen 30 jaar was om trouw te blijven aan ons merk DNA en ook deze collectie is hier trouw aan gebleven. Ook al zijn onze designer geen grote fans van terugkijken op de afgelopen jaren heeft dit ze goed geholpen bij het creëren van deze collectie. Vanaf het begin af en hebben zij besloten om bekende modellen te gebruiken maar deze een nieuwe twist te geven.

"Het is een verwijzing naar 30 jaar creatief schoenontwerp en een zeer bijzondere collectie voor de zeer bijzondere fans van ons merk."

Karim Choukair, medeoprichter en ontwerper van Melvin & Hamilton

We laten je hieronder kennismaken met een aantal modellen uit deze collectie.

02 Hier is ze dan: Liv 1

Liv 1 is een heel nieuw loafer model die bij elke outfit past! Geïnspireerd door de favoriete loafers van Melvin & Hamilton is Liv 1 een klassieke loafer maar met haar eigen karakter door de specifieke vorm en details van de schoen. Wat ook een mooi detail is is de “30” stempel aan de zijkant van de hiel, een uniek detail wat alleen te vinden is op modellen uit onze jubileum collectie. Het moeilijkste aan deze modellen is om jouw favoriete kleur te kiezen!

03 We zijn ook trots met onze Jeff 26

Jeff is de man - of schoen - die je nodig hebt als je opzoek bent naar een klassieke schoen met een leuke twist! Deze oxford schoenen met veters zijn een perfecte mix tussen casual en chic. De rubberen zolen zorgen ervoor dat ze lichtgewicht zijn zonder dat het design en de kwaliteit eronder lijden. Naast de “30” stempel in de hiel hebben deze Jeff 26 ook een mooie bij patch aan de zijkant van de schoen. Je hebt de bij misschien al eerder gezien maar wij vinden deze het beste op dit model passen, ben je het er mee eens?

Melvin & Hamilton viert zijn 30 jarig bestaan met een speciale collectie!

#youaremnh