M&H presenteert... Monsieur Orange

M&H presenteert... Monsieur OrangeKom erbij, zet je koptelefoon op en maak kennis met het eerste talent (en zijn oranje schoenen ) in onze nieuwe serie!
Onmiskenbaar brengt de jonge artiest niet alleen mooie, melodieuze klanken naar Parijs - maar ook een unieke & leuke modestijl, die perfect past bij Melvin & Hamilton! Een jaar geleden besloot Tesfay Do Nascimento, aka "Monsieur Orange", een pauze te nemen van zijn studie om zijn passie te volgen en te leven: muziek. Nu, 6000 Instagram volgers & tientallen optredens later, heeft hij een naam voor zichzelf gemaakt in Parijs en daarbuiten!

1. Wanneer is je passie voor muziek begonnen en waarom wilde je muzikant worden?

Ik denk dat ik altijd al gepassioneerd ben geweest door muziek. Er is niet echt iets in het bijzonder waardoor ik muzikant wilde worden, het is bijna alsof ik geen keus had, wat ik ook deed, de muziek haalde me altijd weer in.

2. Hoe ben je op het idee gekomen om "Monsieur Orange" te creëren?

Het idee om Monsieur Orange te creëren kwam als vanzelf: De oranje kleur is altijd al het onderscheidende kenmerk van mijn uiterlijk geweest. Toen ik een muzikaal personage wilde creëren, was ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van mijn uiterlijk en mijn podiumpersoonlijkheid even belangrijk was als de muziek die ik maakte, daarom besloot ik dat het esthetische aspect van mijn personage het belangrijkste kenmerk zou zijn.

3. Je stijl is echt uniek en extravagant - Waar haal je jouw mode-inspiratie vandaan? - En waarom passen Melvin & Hamilton schoenen volgens jou perfect bij je garderobe?

Naast muziek ben ik erg geïnteresseerd in mode, en ik vind het erg leuk om jonge ontwerpers te ontdekken, die vernieuwende, andere en elegante creaties en ontwerpen aanbieden. Ik draag graag gedurfde kleding om niet onopgemerkt te blijven en om Monsieur Orange te laten opvallen door de bijzondere touch of colour. Melvin & Hamilton is voor mij een van die merken die anders durven te zijn, en die zich onderscheiden van de anderen terwijl ze toch elegant en stijlvol blijven.

3. Je stijl is echt uniek en extravagant - Waar haal je jouw mode-inspiratie vandaan? - En waarom passen Melvin & Hamilton schoenen volgens jou perfect bij je garderobe?

Naast muziek ben ik erg geïnteresseerd in mode, en ik vind het erg leuk om jonge ontwerpers te ontdekken, die vernieuwende, andere en elegante creaties en ontwerpen aanbieden. Ik draag graag gedurfde kleding om niet onopgemerkt te blijven en om Monsieur Orange te laten opvallen door de bijzondere touch of colour. Melvin & Hamilton is voor mij een van die merken die anders durven te zijn, en die zich onderscheiden van de anderen terwijl ze toch elegant en stijlvol blijven.

SHOP MONSIEUR ORANGE'S SELECTIE:En vergeet niet Monsieur Orange te volgen op Instagram...


DEZE KANT OP!

#youaremnh